Košarka EP 2015 Fantasy

1. 167,4 И није лоше обзиром да су Љуљ, Паркер и Ђентиле били испод очекивања.

2. Koliko je imao Valanc?

3. 38 ili 39 bez bonusa, ne sećam se tačno

4. Našao sam 39 + 3.9, tj. 42.9; Isplatilo mi se što sam imao Kuzmića sa -1 (-1.1)
    Kenjkavih 174.9 opet sam vikao uzmite Ercega mađiju, vi kulirate jbg.

5. ок што су ме сјебали за паре, али што ме ујебаше да имам 9 играча на фантазију за следеће коло, јебем ли им семе жабарско.

мада, како сам кренуо да падам, вероватно бих и са шесторицом имао исти резултат.

едит: 135 укупно, грђе није могло. следеће коло ћу са деветорицом да имам бар 160.

6. Ја избацио Валанчијунаса да убацим Бјелицу вечерас. Контао сам да ће их добити Жабари комотно 10ак разлике.

7. кузминскас, арадори?

8. Kad li če otp da ažuriraju rez? Jbg imaju samo 2 tima, ne treba im do pola tri noćas u pm.

9. Kuzminskas 18.7
    Aradori 9

10. фала брт, добро коло за мене да су ми две звезде набеђене паркер и спанулис одиграли како је требало ојебао бих ово коло баш јако

11. Ne javlja se Stec, plače, kuka sigurno, ovo kolo je imao 24.5 od osmorice opaaaaaaaaa!

12. дио неће пре тројке, знају и да продуже онај кантдаун горе десно

13. Haha šteluju ga ko taksisti taksimetar majku im.

14. Galinari madjija? Jebem im seme krvavo, 9 igraca sledece kolo zbog cigana.

15. па ја вам рекох да талијани испадају

16. Steva razbio, umešaće se u borbu za vrh sigurno.

Ja oko 195 na kraju, idem s 10 igrača dalje i imam budžet za izmene kao Fenerbahče lolo

17. I otarasiću se Burusisa jebenog, tome se najviše radujem

18. Oce neko da saopsti koliko ima Galinari?
    Da vidim jesam preko 150

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.