Meni tu najbolja čini mi se ekipa sa Gasolom, Veselim, Ljuljem, Šilbom, Janićenoksom, Ercegom, Aradorijem i Pjetrusom, ali teško da je i blizu dovoljna za dres ili sezonsku kartu :(
Stevane, ovim putem te podsećam na onu moju pretnju i skrećem pažnju da imaš još samo dva kola u koja možeš slučajno da uđeš sa nekompletnim timom. Nemoj da posle da bude da te nisam upozorio!
Ја треба да избацим Ђентилеа и Принтезиса, а вјероватно ћу и Паркера да отјерам. Ерцег би могао да упадне, а за ову осталу двојицу ћу да видим шта ми је чинити.
Crno, bar si bolji od mene, šta kukaš koji kurac.
Borimo se za deseto mesto jbg.
Šta misliš, da ostavim barnjanija ili burusisa? Možda je bolje da ostane žabar, evo konačno počeo da igra, iako je imao šut 8/22 lolol
Ja na FantasyNova 124 od Gasola, Veselog, Janićenoksa, Ercega, Ljulja, Šilba, Aradodija i Pjetrusa, i to - 102 od prve četvorice, 22 od druge beskorisne četvorice.
Ne javlja se Stec, plače, kuka sigurno, ovo kolo je imao 24.5 od osmorice opaaaaaaaaa!
Лоло ишао сам код ортака да гледам мечеве, морају и магови фантазија повремено да напусте своје јазбине и сигурност виртуелног света. Мислим да имам око 200, сад ћу лепо да израчунам.
ајмо стец јеби фантазија јеби ваљевце
28 Galinari
Pu! Nadam se da ću biti među 5 na kraju, to je realno, prvi nije, pa taman Stec imao 0 u poslednja dva kola looooooool.
ал је овај убо на оном фантазинова
http://i.imgur.com/3AiWmxB.png
Meni tu najbolja čini mi se ekipa sa Gasolom, Veselim, Ljuljem, Šilbom, Janićenoksom, Ercegom, Aradorijem i Pjetrusom, ali teško da je i blizu dovoljna za dres ili sezonsku kartu :(
Stevane, ovim putem te podsećam na onu moju pretnju i skrećem pažnju da imaš još samo dva kola u koja možeš slučajno da uđeš sa nekompletnim timom. Nemoj da posle da bude da te nisam upozorio!
160ak ovo kolo, sledece sa 9. Puko sam ja bilo je lepo poznavati vas
Ја треба да избацим Ђентилеа и Принтезиса, а вјероватно ћу и Паркера да отјерам. Ерцег би могао да упадне, а за ову осталу двојицу ћу да видим шта ми је чинити.
највећи добитак ми је што ћу да ишутирам спанулиса шимикама и да купим деколоа ко човек
Crno, bar si bolji od mene, šta kukaš koji kurac.
Borimo se za deseto mesto jbg.
Šta misliš, da ostavim barnjanija ili burusisa? Možda je bolje da ostane žabar, evo konačno počeo da igra, iako je imao šut 8/22 lolol
Ja na ovom FantasyNova imao tim Satoranski-Djentile-Furnije-Tima-Freimanis-Erceg-Lovernj-Valančijunas, oko 135 poena od njih.
Ja na FantasyNova 124 od Gasola, Veselog, Janićenoksa, Ercega, Ljulja, Šilba, Aradodija i Pjetrusa, i to - 102 od prve četvorice, 22 od druge beskorisne četvorice.
Ne javlja se Stec, plače, kuka sigurno, ovo kolo je imao 24.5 od osmorice opaaaaaaaaa!
Лоло ишао сам код ортака да гледам мечеве, морају и магови фантазија повремено да напусте своје јазбине и сигурност виртуелног света. Мислим да имам око 200, сад ћу лепо да израчунам.
206 ваљда.
:/
Au jebote, koliko su ljudi pokidali kad Stevan sa preko 200 pao za 12 pozicija.
Nije, nisu uneli sve igrače. Ja sam pao tipa za 150 pozicija, gledam škk, kad ono uneti mi samo Srbi.
EDIT: ŠTA NIJE JESTE U PM!
Evo sad je sve uneto. Steva 4. sa 17 bodova zaostatka za prvim, svaka čast!
Šta sereš četvrti je! OPAAA STEC SVAKA ČAST BRT!
Pao 30 pozicija, jednu u nasoj ligi. Ostace Burusis u timu, mogu da pokupujem od Galinarija 3 dobra igraca lolo