Košarka EP 2015 Fantasy

1. jel ima ovde nekih nagrada? hoće li naš Stevan dobiti barem dres sa potpisom igrača reprezentacije?

2. Е сад већ размишљам о тим парама што дају за клађење у Сокеру.

Сад морају напоље Ђентиле, Принтезис и Андетокумбо, а за нову тројицу имам буџет од тачно 418.45 фантази динара. Сутра ћу да размишљам о заменама.

3. Što bi izbaciovao njih trojicu, valjda vam se računaju i doigravanja od 5 do 8 mesta?

4. Ne računaju se doigravanja.

5. Stec jebe fantazija a našo dete

6. Не рачуна се.

Važno je da naglasimo i to da učinci igrača čije reprezentacija se budu borile za plasman od 16. do 24. mesta, od 8. do 16. mesta i 5. do 8. mesta u odgovarajućim fazama igre neće biti uzimani u obzir. Odnosno, ukoliko ih budete imali u timu njihov indeks korisnosti će biti 0, bez obzira na njihov učinak na terenu.

Теноре, не могу сад да нађем где пише то, али рекли су ваљда да први, други и трећи добијају 10, 6 и 4 хиљаде за клађење у Сокеру. То би се морало ставити на неку смешну квоту вероватно, па би се онда могло подићи. Била би фора да добијем 10000, ставим на квоту 1.05 и паднем лоло

7. Млатони
    Ne računaju se doigravanja.

A to li je, ok.

Ja debil odigrao fantayi na B92, teško sranje napravili, ali me mrzelo da se kočim sa MVPijem, mnogo im zabadao sajt prbih 5 dana prvenstva.

8. Za 3. mesto se računa.

Ja imam 630 kredita za tri igrača, mogu da kupim koga oću. Tako da ću da biram dvojicu od Valančijunas/Gober/Mirotić i nekog od Serhio/Ljulj/Batum.

9. u pa to je odlično... uz neki mali procenat (do 15%) mogu da budem tvoj finansijski savjetnik, ali ajde prvo uzmi te pare pa ćemo se onda kasnije dogovarati oko detalja

10. лоло важи

Млатони, сигурно имаш Галинарија? Кога још продајеш поред њега?

11. Satoranski, Galinari, Burusis

12. Теноре, не могу сад да нађем где пише то, али рекли су ваљда да први, други и трећи добијају 10, 6 и 4 хиљаде за клађење у Сокеру. То би се морало ставити на неку смешну квоту вероватно, па би се онда могло подићи. Била би фора да добијем 10000, ставим на квоту 1.05 и паднем лоло

Stec, samo da ti napomenem ti "bonus" novci, odnosno novci koje ti daje kladionica za klađenje obično ne funkcionišu tako. Recimo, dobiješ 10 000 din. za klađenje, to su ti virtuelne pare, pogodiš kvotu recimo 1.10 i možeš da unovčiš 1 000 din. Tj. onih 10 000 što su virtuelne se oduzimaju, a ostalo je dobitak. Mada, to važi za bonuse, ne znam kako je i šta za nagrade ovog tipa. Ako osvojiš-proveri.

Recimo Meridian često daje/davao bonuse za online klađenje, i takva je situacija bila.

13. Sad sam kao najveći glupan glupi našao da verujem u Italijane i zbog toga ću imati igrača manje sledeće kolo. Bravo glupane glupi, bravo. Sreća te sam se lišio usluga Satoranskog pre ovog kola, inače bih već sad mogao da se pozdravim sa drugim mestom.

Aj što vodim bitku sa mlatom i crnim, nego me i pseto konstantno psihički napada, pritisak je nepodnošljiv

EDIT: Bravo Stevane, samo jako do kraja

14. A ja sam otpisan? Ok. Sad ću da vas jebem sa devet igrača među kojima su kalina i bogdan. Eto tako, pozz

15. A da jbt, nisam ni gledao ostatak tabele, tu ste i ti i dio. Izvinjavam se što sam vas zaboravio, mnogo vas ima i ne treba se obazirati na tabelu nego igrati kao da svi imamo nula bodova i lopta je okrugla

16. JEEE-BACE VAS VE-SNA RI-VAS TT TTT

17. Danas svi igraju fantazi.

18. ОСВОЈИО САМ СЕЗОНСКУ ЈЕБОТЕ

19. сад сам се сетио да проверим онај фантазинова сајт, уђем и видим други сам ладно, ја не знам шта је ово, стварно не могу да поверујем колко ме оће
    http://i.imgur.com/NBRroDw.png

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.