Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Svaka čast S, majstorski
Ja 173 u ovom kolu, drzte gace, pali se masina!!!
Hahahaha, bravo Ste, saaaamo prcaj :)
Jebote, baš mi je drago keve mi. Do jaja, čestitke. Jesi srećara usrana, i to ne samo na mvp fantazy-ju, ali svaka čast :)
A hteo sam da pravim tim, nego rekoh što da uzimam sezonsku nekom ko će da je baš iskoristi. Eto i tu si imao sreće, kenjatoru!
Tim za polufinala
http://i.imgur.com/pRD7DDC.png
Bravo stevo samo tovari
Fun fact:da si me poslusao za belineli/djentile bio bi prvi xd
Svaka čast, Stevane. Ti mora da si neko mitološko biće - pola čovek, pola fantasy.
teodosić ili dekolo?
Не знам кога бих изабрао, боље сам одлучи. А Белинели је донео 4 поена више од Ђентилеа, тако да бих остао на четвртом месту, мада нисам ни могао да направим више измена.
Мраве, врло могуће, тако некако и изгледам.
Треба покренути петицију да модератори промијене човјеку име у Стева Доктор Фантазија, досљедеће године кад буде СП. Свака част за знање.
Da li jebeni batum moze jebeno da odigra jedan mec na nivou, dajte neka mislenja, imam ga skoro od pocetka, svako kolo mu dajem sansu, il da ga menjam tipa za simona kapitena jebo familiju svoju da jebe
Edit: I sta je sa fernandezom
Ја га држим већ 2-3 кола и чекам да проради. Сад и да хоћу да га мењам, не могу у овом колу. Надам се да ће прорадити сад, можда се распуца зато што не подноси шпанско пренемагање и бацакање по терену. Мада је стварно лош био досад, што се тиче шутерског расположења.
Сад сам испробао неке варијанте, углавном су ми ово могућности:
Ерцег, Мачијулис, Миротић
Ерцег, Мачијулис, Гобер
Радуљица, Мачијулис, Ловерњ/Ерцег
Паркер, Мачијулис, Радуљица/Ерцег
Калниетис, Миротић, Радуљица/Ловерњ/Ерцег
Тренутно ми се највише свиђају прва и трећа варијанта.
Треба покренути петицију да модератори промијене човјеку име у Стева Доктор Фантазија
Нек буде морким. Кад сам се регистовао на овај фантазинова сајт, доживео сам просветљење. Моје име и почетно слово презимена, кад се читају уназад, гласе м_окрим. ЈА МОКРИМ!
Mislim da Erceg nece ponovo da se ispisa (da ne kazem mokri hehe kontas) kao u prosloj tekmi iz razloga sto je red da beli napravi neki tripl-dabl, a uz to mislim da je red i da bogdan suterski proradi, o teu da ne pricam.
I taj lovernj iako uvek dodje do indeksa tipa 15, mislim da ce sad da zasere.
Cetvrta i peta mi se nekako najvise svidjaju bez lovernja i ercega, ali sta ja ja znam, ja sam u sredini tabele u nasoj ligi a ti 4 (bese) u celoj :)
Браво Стец, јебеш нема шта.
E sad da cujem misljenje o sledecem:
Jebeni fernandez moze li da uradi nesto?
Da li da stavim Parkera i Fernandeza, ili nekog slabijeg pleja tipa markovic ili ribas i macijulisa?
Nemam mnogo opcija kao vi, potrebno misljenje profesionalaca, hvala unapred
Фернандез вероватно вуче неку повреду, не верујем да је ово само лоша форма. Тако да не верујем да има неких већих шанси да проради одједном.
Ne verujem ni ja u Fernandeza, baš slabo igra, a tek protiv Francuza mislim da se neće naigrati. Jeste da mu je jako primamljiva cena, ali mačka je to u džaku da se tako metaforički izrazim
Ja uzeo Tea umesto Strelnieksa, Bjelicu umesto Galinarija i Macijulisa umesto Djentilea, i ostalo mi 59 kredita.
Ostao Burusis macka protiv uroka.
Teo
De kolo
Bogdan
Batum
Bjelica
Macijulis
Gasol
Lovernj
Raduljica
Burusis
Stec, ja ti ne bih preporučio Lovernja. Nagura on na silu do dobrog indeksa (protiv Letonije npr. nagurao 10 indeksa u zadnjem minutu kad je bilo sve gotovo), al mi deluje da Kole nema previše poverenja u njega pa će što više da forsira Gobera. A i ovo mu je najteži protivnik do sad, mislim da neće previše da pokaže.