Košarka EP 2015 Fantasy

1. јебени муичалис...

2. биће добар калина данас коначно

3. Колико је минимални индекс да Бјелици не падне цијена?

4. 10 da mu ostane ista cena, 15 za max rast

5. CUPAJ ME KALINA TI SI NAS SLOTER KALINA

6. Uopste ove nase ne treba stavljati u tim dok traje grupa. Sad su svi hepi, dodaju se, zajebavaju. To ce posle ici sve na bjelicu i tea.

Uzdamo se u crnacki kurac Bobija Diksona Ali Muhameda duboko u guzovima nemackim, mora i on napuniti nekoga.

7. pa kalina bio jeftin jbg a meni budžet preopterećen

8. teo me jebe opet serem mu se zavrat

9. И Бјелица би можда могао још који минут...

10. kalina 12p 5as 1blokadu i ne znam skokove dobar danas fala kurcu

još za italijane se cimam jbg protiv španaca igraju a dr dirk i mr spanulis će da odrade svoje

11. Ја сам жестоко промашио ово коло. Колико је Бијели имао, једно 13-14?
    ЕДИТ : 12,1

12. колико индекс за калинића ерцега и бјелицу молим

13. и милосављевић ме занима

14. Tek od sledećeg kola se uključujem. Puštao sam vas do sad da bi mi bilo zanimljivo. Na koliko transfera posle svakog kola imamo pravo, mrzi me da listam temu ?

15. Milosav mi u izmenama on je trebao da igra umesto pogadjate slotera budjavog

16. Калинић 17,6 и Ерцег 7,7.

17. Милосављевић 8,8.

18. Па Ергец је још и добар, гледајући меч мислио сам да ће имати индекс 2. Видим ја да ћу пасти одмах са првог места.

19. http://i.imgur.com/iZPVSWM.png
    valjevci sa fantazija imaju svoje fanove DJE SU VAMA?!?!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.