Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
:#
Prodam Diksona on ošuri danas, hteo Prepeliča da kupim, nisam mogao da ga uklopim, odustanem, on ošuri isto, 20 indeks. c c c
A SPANULIS 0 POENA MAĐIJA
ja prodao Blumsa i Djanu :( oni pokidali
ALO DEDA TI SI CAAAR
Jel me zajebAvas za spanulisa smrdljivog? Jebemu pleme
И Принтезис, не знам да је одиграо у другом полувремену минут један, јебем им селектора.
Šreder od minusa na poluvremenu do 22 na kraju, O-JE-BO.
Spanulis 0! suteva iz igre LOL
Pa sta su igrali oni koji kurac
Принтезис 8,8. Коњина глупа.
Spanulis 7,7 a kosta 50 vise nego printezis, tako da si dobro prosao lolo
Dikson 23,1. Ako ne polude Galinari i Djentile veceras, ja necu imati ni 130
22 ti ima Dikson
Naučite više tu matematiku, nije teško sabiranje lolo
Ја можда у брзини офулим мало, све што објавим треба узети са 10% резерве.
како се рачуна то
колко поена носи пас кроз ноге
Постигнути поени - промашаји из игре(ФГ) - промашена бацања (ФТ) + скокови (РБ) + асистенције (АС, логично) - изгубљене лопте (ТО) + украдене лопте (СТ) + блокаде (БС) - начињени фаулови (ПФ_Ц) +фаулови који су начињени над играчем (ПФ_Д)
Ако тим у коме игра твој играч побиједи, додај му још 10% тих индексних поена које је зарадио.
Статистику можеш наћи послије меча пар минута на http://www.eurobasket2015.org/en/default.asp
о јебем ти и дирка и спанулиса упропастише ме данас имаћу 50 бодова ово коло лол дај бар белинели и ђентиле нек поваде мало срамота да овако завршим коло
А ЗА НАСТАВАК СЕ СПРЕМТЕ ЧЕТНИЦИ ЏУКЕЛЕ ЋЕ ЈЕБАТИ ЈАКО КУРЦОМ У ПИЧКУ КАД УБАЦИМ БИЛО КОГ ЦЕНТРА ЛОЛ И ИЗБАЦИМ ГОВНО СЛОТЕРА АКО ОЈЕБЕ СЛ КОЛО ИДЕМ ДИРЕКТ ТАМО ДА МУ КОЛЕНА ИЗЛОМИМ
Brate ovaj gasol vredi svaku paru, samo sto bi morao da prodam dvojicu za njega. Sad kosta 200 jebo mater svoju, najskuplji je.
ја се на почетку двоумио он или новицки сјебо сам се изгледа ал ајд сад