Košarka EP 2015 Fantasy

1. Ja sam se oko Spanulisa lomio najvise, al ne mogu prodati coveka koji je glavni u svojoj reprezentaciji, plus, po meni, grci mogu do finala lagano.

Moram nekako kupiti Bjelicu i Bogdana pre nego sto grupe se zavrse, sve ce ici kroz njih posle. Plus nemam nijednog naseg, nisam patriota nimalo lolo

2. спанулиса узимам уместо шредера само док се заврши групна фаза, онда ће били сам да игра, гураће индекс преко 25 сваку текму.
    едит: по тренутном стању, још би ми претекло 20 кредита након тога, шредер 163, спанулис 143.

3. Ja na kraju uzeo Galinarija umesto Bjelice, imam neki osećaj da sam se gadno zajebao. Al jbg, bar će cena sigurno da mu skače maksimalno.

4. На крају сам само продао Бјелицу и купио Галинарија, а видећемо јесам ли се зајебао.

5. Хахахахах Млатони

6. хахахахх па калина ме намерно јебе устагајебем изува сад јеб'о ме чеди осман.

7. Ahaha Stecane
    Nek nam je Bog u pomoći

8. Tri kola imam Radulju i sad ga izbacim jebo me on.

9. хахахх шоми.
    а јбг, ко би се надао да ће баш против турака да се разгоропади.
    ја га убацујем за сутра с италијанима, ако италијани добију немце, ако изгубе, онда нећу.

10. Ali dobro, ubacio sam Kikanovića umesto njega, a koliko vidim igra dobro za sad.

11. Jebem vas usta sve, sad ste nasli da izbacujete bjelicu i uzimate galinarija

12. Jaoj kalinicu sreca pa si nas 3 kola drka kurac danas podojio turke kurcom

13. e matematičari aj kad budete računali sjetite se teodosića i veselog

14. ок, за измену калинић - чеди осман сам се сјебао ту и тамо, није толико страшно колико је могло да буде, али што ми је лоџески утерао курчину до једњака, усрао ме је.

15. Ja menjao krunu simona za lozeskog, tuga

16. Ја кога ставим на списак, тај као нека клетва да се истог трена баци на њега. Недовић, Бјелица, Препелич... Па мислим стварно....

17. Izgleda da smo pogodili sa Bjelica -> Galinari. Ja za sad samo Češki tandem imao, 53.9 od njih dvojice.

18. индекси за калинића, бијелицу и кузмића занимају ме

19. Kalinić 20.9
    Bjelica 8.8
    Kuzmić neznam

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.