Košarka EP 2015 Fantasy

1. Imam Tea, Kalinu i Printezisa, fine poene su mi doneli. Aj nek vidi neko za Elmedina i Omića.

2. Кикановић 16

3. Crno

Da li je mogucs da se jebebeni Valancjunas razboli danas picka mu materina govnjava. Zna li neko da li pada cena ako ne igra?

Ako igrač ne uđe u igru cena mu se ne menja.

4. http://vukajlija.com/forum/teme/68065-kosarka-ep-2015-fantasy?strana=29#post_3307256

Е, ово сам сад скроз схватио и вероватно би ми сад и оне формуле биле јасне лоло

Бјелици ће цена бити 165.59, ако неког занима.

5. Jel moze neko da izracuna sledece:
    Zizis, Dragic, Radulja i Erceg?

Edit: i Pachuliu

6. пропао сам данас к'о муда кроз бушне гаће.
    ем сам оставио бјелицу, уместо да сам узео галинарија као и сви који је фалабогу изуо, ем сам са изменама измашио к'о коњ, узео стојановског уместо ђентилеа и појео огромну гомилу гована, и чедија османа уместо калинића и ту усрао мотку, а усрали ме и омић и лоџески, имам утисак да ћу да паднем са треће на дванаесту позицију.
    да није било шредера вероватно не бих ни 100 имао, још нисам рачунао како сам најебао.

7. Koje sam ja izmene napravio jebem ti zeno majku

Lodzeski se upuvao ali ne zameram coveku nista tri kola je bio ubica

Ko zna ili voli da pomaze nek da za belinelija djentilea dirka spanulisa gagija milosavljevica lodzeskog

8. Ја сам се још раније искукао. Муда бих своја појео што сам прије прошлог кола продао Белинелија. Од тад ме ништа неће, кога год ставим, ко омађијан. Ако пређем 100 биће фантазија.

9. Белинели 7.7
    Ђентиле 13.2
    Галинари 41.8
    Шредер 35

10. barnjani bi trebao da ima barem 30.5, iako je dobio crveni karton

11. Ne ocekujem da predjem stotku jbt

12. Oko 140 od petorice imam

13. Aj samo kazite da je sloter bio dobar da odem da mu ukrstim ligamente

14. mlatoni, moze li ono moje gore, ljubi brat

15. Hteo sam da prekinem da igram brate

16. http://vukajlija.com/forum/teme/68065-kosarka-ep-2015-fantasy?strana=32#post_3307616
    Потез кола - прво место деле Млатони и Стеван погоцима у задњем минуту.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.