Košarka EP 2015 Fantasy

1. ja od sebe ocekujem sutra neku epsku izmenu koja ce me i definitivno zakucati na samo dno lige.

2. Mlato, deder reci mi hoce li dikson brat da poskupi

Ljuuubi brat

3. Evo uneli indekse.
    Stevan 9. ukupno, svaka čast.

4. алал вера стец.

145 сам им'о, пао на пето место, није ни толико страшно колико сам мислио да ће бити. да избацим стојановског и миран сам за сутра.

5. Dukka, koliko si imao ovo kolo?

6. opaa, sa zadnjeg na 27. cuvajte se vi gore buaaahhaha

7. 200 је имао дука округло, принтскринов'о сам претходну табелу да видим ко ће све да ме прејебе, мислио сам да ћу да пропаднем баш.

8. Mozda da se borim za trece mesto u nasoj grupi do kraja. Sve ostalo nerealno. 183 ovo kolo, sa dve 0. Ja zadovoljan.

9. 200,8 mlato. Ti?

Silna će borba do kraja da bude

10. Aj neka mi neko napiše koliko su imali Spanulis i Ervel, da vidim da li sam se ujebao

11. Прескордицију оваквих догађаја заиста нисам имао, фала на честиткама и хвала Црноу за Шредера, врло је могуће да га не бих оставио у тиму да није образложио зашто га не треба продати лоло

Дука богами не одустаје, а и за остале има времена, капирам да ће прелаз са групне на елиминациону фазу бити јако битан, треба изабрати праве замене за оне који отпадну.

12. били 26.4, ервел 9.

јеботелеб, ја сам још профитирао на стојановском балванчини, скупљи за 10, не морам да враћам ђентилеа, могу и бољег, лол.

13. оће неко да ми принтује табелу лиге са фона сам

14. Ja imao 202.5
    Blage veze nemam šta da menjam

15. јеботе тек сад видим колико је батум очајан статистички.

какво је ваше мишљење, да л' ће хрватчине сутра да 'ладе јаја и играју с неким лелемудима, с обзиром да су дефинитивно други, или ваља убацити симона/шарића?
    могао би хезоња сутра да мало намести руку, кад је већ небитна утакмица.

16. Profitirao sam od izmena 5 poena, neočekivano.
    Stevo, svaka čast, lepo odigrano. Ćeramo se još. I Mlata je jako blizu, ne odustaje

Elem, nas trojica smo u prvih 100 na ukupnoj listi

17. je l ima bosna sanse za prolaz ako dobije?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.