хаха али како су за 4 секунде променили мишљење о мени, прво Е ТО ЈЕ ПРАВИ ГЛЕДАЛАЦ СВЕ СЕ СЛАЖЕМО ХВАЛА ТИ ШТО НАС ПОДРЖАВАШ, одмах после тога ГЛУПАНЕ ЈЕБЕМО ТИ МАТЕР ЈЕСИ ЧУО ЂАНИ ШТА ТИ ЈЕ ОВАЈ РЕКАО КАКО ТЕ ВРИЈЕЂА
Mene nervira što pojedine glave ovdje sa Vukajlije sad pljuju po Blek Holu i ekipi a kada je bio moderator sa ogromnim uticajem na Kajzena onda su mu lizali šupak i uzdizali ga u nebesa. Ja sam ga pljuvao od početka jer je lik prenabijeđen i sa tim usiljenim pokušajem humora, nije kao npr. Gvozden koji ima takav stil i takav pristup i generalno je takav i iako mi se to ne sviđa sad pretjerano nešto apsolutno ga poštujem, a blek se čitav život trudio da bude neka faca a generalno je kurčina koji garantovano u real lifeu prijatelje kupuje skupim večerama i turama pića. Inače me nerviraju te glave u pokušaju koji tripuju pamet i inteligenciju i elokventnost i štatijaznam pa kao moj humor je za inteligentne nije za vas štakore i žgadiju. Ne, bato, tvoj humor nije humor uopšte. poyy
Sada kada pogledam najavu ispada da su oni zeljeli da bude tako kako je bilo..a mozda i ne..a ali kakav bi to samo plot twist bio
https://youtu.be/41mqTSxLqTc
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
mnogo se brzo iznerviram jebem ti
HAHAHAHAHAHHA OL SJAJAN LINK BRT
па црногорац и ћелави највероватније остају у емисији, они су ми мета у следећој ако буду хтели да ме пусте да причам
editovao sam brt na onog sa bradom sam mislio on ti je valjda rekao?
хаха али како су за 4 секунде променили мишљење о мени, прво Е ТО ЈЕ ПРАВИ ГЛЕДАЛАЦ СВЕ СЕ СЛАЖЕМО ХВАЛА ТИ ШТО НАС ПОДРЖАВАШ, одмах после тога ГЛУПАНЕ ЈЕБЕМО ТИ МАТЕР ЈЕСИ ЧУО ЂАНИ ШТА ТИ ЈЕ ОВАЈ РЕКАО КАКО ТЕ ВРИЈЕЂА
Ako uopšte bude sledeće emisije pošto je već prošla sreda a oni ne daju znake života na internetu osim što brišu komentare u kojima ih pljuju.
Mene nervira što pojedine glave ovdje sa Vukajlije sad pljuju po Blek Holu i ekipi a kada je bio moderator sa ogromnim uticajem na Kajzena onda su mu lizali šupak i uzdizali ga u nebesa. Ja sam ga pljuvao od početka jer je lik prenabijeđen i sa tim usiljenim pokušajem humora, nije kao npr. Gvozden koji ima takav stil i takav pristup i generalno je takav i iako mi se to ne sviđa sad pretjerano nešto apsolutno ga poštujem, a blek se čitav život trudio da bude neka faca a generalno je kurčina koji garantovano u real lifeu prijatelje kupuje skupim večerama i turama pića. Inače me nerviraju te glave u pokušaju koji tripuju pamet i inteligenciju i elokventnost i štatijaznam pa kao moj humor je za inteligentne nije za vas štakore i žgadiju. Ne, bato, tvoj humor nije humor uopšte. poyy
?
Sada kada pogledam najavu ispada da su oni zeljeli da bude tako kako je bilo..a mozda i ne..a ali kakav bi to samo plot twist bio
https://youtu.be/41mqTSxLqTc
http://i.imgur.com/7QC5Ov3.jpg
pa sretoh na fejsu tu sliku, svi oni napisali da jebu mater u nekim varijacijama i podelili kao raspoloženje u redakciji
O kome su ovo pisali haha?
slika govori više od 20 reči
Čitali vukajliju ahahhaahah
Skocimise, ne seri.
Eto, javlja se jedan pulen iz tog doba :D
Kurčeve ste mu pušili da bi dobili status na vukajliji jebem te državo u pičku što ne pobi hitler sve
Slika sa imgura vec ima 29 pregleda. Čitaju li čitaju tarzani ahhahaha
Jesi ziv covece? I zajebavam se, boli me kurac za Blek Hola.
Što koriste fejs kad mogu fino u čekaonicu... Taman možda uspiju da regrutuju i Džonija pedofila i Bombaša u svoje redove.
hahahaha, u sledećoj epki ima da napadnu vukajliju direktno, bez kočenja heh