Дневњак

1. а откуд знам шта имате доле, мислио сам као теленор црна гора има повољности кад се прича са теленором из србије као мтс у босни са овим нашим

2. Skauz, harizma lepi moj to zove se. Jebu. Jednostavno emisija nemere po zlu krenuti
    Bandaro si video Milica obukla neki džak al grmi i dalje seksipilom jebem ti

3. ma to je ta aura... i da je kesa za đubre izdominirala bi

tverk je bio moćan

4. http://vukajlija.com/forum/teme/68109-dnevnjak?strana=46#post_3711187 ako nije problem da me naucis brate,dedikovacu se max

Prekopiraš link i onda brate dodaš tamo prije onih brojeva nešto što želiš. Npr:

www.zurnal.rs/fudbal/liga-sampiona/231417/sokantno-antoan-grizman-u-vezi-sa-duplo-starijim-marokanskim-biznismenom

5. Marko ko to nama zove Malu Vidru XD

6. dajte muđi termin na pinku da se popiša po kočenju

7. Muđa ćaleta da dovede
    JEBEM TI MAJKU JEBEM TI DETE

8. Hahahahaha zamislite sadkrenu dnevnjakovci da se svete po gradu hahahaha
    Debeli bi ih sam ispresavijao doduše, a i njemu su tražili podatke da ostavi u režiji da ga lakše nadju ahahah

9. цитирам: да ми неко јебе матер касније

10. а живота ми очекивао сам да узму мој број од режије да ме зову после емисије, као што је ћићо звао гвоздена да се бију

11. Ahhahaha debeli znas da te ne gotivim tj ne volim te ali ti bi ih usrao i psihicki i fizicki hahahaha

12. jebanje matere im je uža specijalnost, to smo saznali iz onog vickastog printa sa grupnog im četa

13. da je meni onaj bradati rekao da ostavim podatke da me nadje ako mu ne bih rekao ne moram legendo eto me u simanovcima za 15min samo budi tu u studiju da ga nalupam u lajvu da mu se ljudi smeju posle govnarko prepotentni on ce nekom da kaze da mu ostavi podatke

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.