РЕКО САМ ВАМ ДА СУ ШПАНЦИ ДОБИЛИ ЈЕБЕНУ ИНФУЗИЈУ И ДА ЋЕ ПОЈЕБАТИ ОВЕ СЛЕПЦЕ ЦРНАЧКЕ И САД ТРЕБА ДА НАС ЈЕБУ У ФИНАЛУ ЈЕБЕМ ВАС УСТА СА ДАЈ ШПАНЦЕ ДАЈ ШПАНЦЕ
interesantno ovo evropsko
jedno od boljih
u 21. veku
Puko čovek s formom, celu sezonu odigrao ko pička, ne samo prvenstvo.
Na kraju i u Šarlot otišo, kud ćeš veće bede.
Интересантно како смо лагано већ убацили нас у финале.
боље да смо играли са овим пичкицама црним буђавим него са овим циганима јебени гасол је машина бре брате
Ali Gasola majko mila, nerealan lik, igra u formi života a sto godina ima.
Ovo
Kakav košarkaški klasik u režiji Gasola, lik je objasnio kako nije niko od Đorđevića u finalu sa Litvom '95
па ја се до сада ограђивао са АКО ал ме сморило јбг
Cigani celo prvenstvo igraju sa 8 igrača u rotaciji, ako Klavera računamo u igrača ljolj. Pritisnuti govna od početka, druge nema i valjda će pocrkati.
Doduše i to što kažete, prvo Litvanija. Mada mene neka euforija drži, kontam dobijamo to 20 razlike.
а плашим се те карме и тих кураца опасно
реално појешће лежерног радуљицу и детенцета кузмића. ал имамо и ми лудаке не бојте се. сасвим реално је да теодосић изведе један масни дабл дабл рецимо и имамо брате клупу не мош с нама нико да се мери, нама је малте не свеједно која је постав ин.
ETO VAM CRNCI MAJKU VAM LJIGAVU JEBEM
A ne moze litvanija realno da nam parira. Valancjunas nije Gasol koliko god da su Radulja i Kuzmic losi, a spolja macijulis ne moze toliko stete naneti kao Gruziji gde ga je cuvao Sanikidze mentalac. Nemaju ni klupu, startni bekovi im kurac, jedino da Kalneitis sutira preko 50% iz igre i Seibutis da odlepi.
Matematicki je nemoguce da mi sutra ispadnemo, to je moj zakljucak.
Циганин је, ал' најбољи.
Da im nije Ljulja ni grke ne bi prošli, ciganski Stefi. A parkera nije stavio u džep, već ga je zatvorio u Bastilju.
Polako da mi sutra prvo dobijemo Litvaniju, pa da pričamo o Špancima...
E da nam je Bobi sad tu, ne bih ja brige brinuo.
KOME SMETA JAK BOBI MARJANOVIC?!
Koja pizdurina nevera sva tri bacanja