Европско првенство у кошарци - Француска 2015

  1. TOOOOOOOOOOOOOO ŠPANCI, JEBITE FRANCUZE I SUDIJE AOAOAOAOAO

    KAKVA UTAKMICA, ODLIČNA

    BOLJE SA ŠPANCIMA U FINALU, NEUTRALAN TEREN I SUDIJE
    JOŠ ĆE LJUTITI FRANCUZI ZA NAS DA NAVIJAJU

    JOŠ SAMO LITVANIJU DA DOBIJEMO, AKO BOG DA BRAĆO I SESTRE!!!!

  2. Veći potencijalni problemi bi bili sa Italijanima, pošto oni imaju ludake koji mogu da šutiraju trojke do besvesti kad ih krene. Litvanci dva igrača, po rosteru slabiji. Ne vidim da na papiru slabija ekipa može da nas pobedi pod Saletovim vođstvom. Jedino što je sutra neophodno kao dobar znak za finale, je da Teo počne da šutira kako zna. Moramo početi računati i na njegove ozbiljne poene.

  3. od kada se košarka igra matematički? mada nije realno očekivati da litvanci sutra dobiju.

  4. Pao Gasol is too soft olololo

  5. Lud covek, od 80 on dao 40 poena.

  6. hahahahahaha a id u kurac...jbm ti ovo...a i sutra ce litvanska stoka da nas nabije i Spanci su prvaci gg wp

    edit: GASOL GOAT

  7. Не знам јесте приметили како је Љуљ суптилно гурнуо Де Колоа оно пред крај регуларног дела меча, кад се овај дочекао фацом на Рејесову сису или пазух и добио личну у нападу.

  8. BOLJE SA ŠPANCIMA U FINALU, NEUTRALAN TEREN I SUDIJE

    Neutralne sudije sa Špancima, pa lolčina. Mene to i najviše plaši, da ne nakupi Marković brzo neke faulove (za Gasola ne brinem, znam da će Radulja i Kuzmić da nakupe faulove :) ). Cigani su to, pre nego što nauče da vode loptu, nauče da simuliraju.
    Ali ja gledam u naše dvorište. Naši igraju dobro i možda je i bolje što smo imali dve tu-i-tamo partije, sad će Sale da se izviče na njih, Muta da udari neku jaču masažu na Bogdanu, pa da se vratimo na onaj nivo sa početka šampionata.

  9. ako bude gusto uleteće Djordjević i rešiti utakmicu

  10. samo mi sutra da dobijemo litvance lako ćemo sa špancima no sikiriki

  11. Pa neutralne, više bi za domaćine Francuze sudili, kao i večeras, zakidali su Špance opasno.

  12. Eto kad si pička pa uvoziš iz afrike. Ko ih jebe

    džipsi prajd vorld vajd

    A nemojte praviti tako popišanu atmosferu pred Litvaniju. Realno bolji smo, nema razloga od njih praviti drim tim. Isto su mediji i pred čehe radili, na sve strane hvalospevi o moćnoj češkoj i brojnim medaljama iz prošlog veka. Pa je l nam cilj zlato ili kvalifikacija za OI, kakav je to paćenički pristup sportu. Ne umemo biti realni, ili smo u fazonu dajte nam Real ili smo popišani, bar kad su mediji u pitanju

  13. Crno
    A ne moze litvanija realno da nam parira. Valancjunas nije Gasol koliko god da su Radulja i Kuzmic losi, a spolja macijulis ne moze toliko stete naneti kao Gruziji gde ga je cuvao Sanikidze mentalac. Nemaju ni klupu, startni bekovi im kurac, jedino da Kalneitis sutira preko 50% iz igre i Seibutis da odlepi.

    Slažem se za većinu stvari, a i mučili su se sa Česima, Gruzinima, Estonijom, a izgubili od Belgije. Mada to ne mora da znači ništa. samo se nadam da neće ponoviti šutersko veče kao u meču sa Italijom, 11/18 je mnogo.

    Moramo najjaču odbranu da ispeglamo ovu utakmicu, pritisak od starta, nadam se da neće biti pada koncentracije kao sa Česima na startu. Malo bolje da šutiramo trojke, i da im limitiramo Mačijulisa, Valančijunas će nakupiti svoje poene. I ajde Bogdane buđenje. Tri trojke, red je.

  14. Imaćemo podršku domaćih navijača u finalu, doduše istu podršku bi imala i Litvanija. Da li neko zna ko su sudije za finale (odakle su)?

  15. Da im nije Ljulja ni grke ne bi prošli, ciganski Stefi. A parkera nije stavio u džep, već ga je zatvorio u Bastilju.

    U produžetku, kasno, ali PAD BASTILJE...
    SKEČ JEMEN

  16. Ne znam kojih 11, je l računaš i milosavljevića?

  17. Ја и даље мислим да нам је оваква Шпанија лакши противник од Француза. Биће просто прелепо ако узмемо злато против ових смрда, да им наплатимо мало дугове.

  18. NekoOdNekud
    Pa neutralne, više bi za domaćine Francuze sudili, kao i večeras, zakidali su Špance opasno.

    Zakinuli su i Francuze na par mesta strašno, ali dobro.

    Ko god prođe će imati podršku u finalu, što svojih to i francuza.

    A za sudije u finalu ne brinem toliko, ume Đorđević da izvrši opasan pritisak kada nas kradu po cenu tehničke.

  19. Marković na Kalnietesa, da zatvori pik er rol, i on im je glavni pokretač akcija.

    Seibutis je omatorio, realno je da ga Bogdan pojede.

    Kuzminskas je po meni jako koristan igrač o kom niko ne priča, pustiti tu Kalinu da ga izbreba po rebrima ili Gagija. Ipak je Kuzminskas dosta mršav.

    Mačijulisa isto zaustaviti, a kud može bolje od Bjelice. Erceg da ga tera da trči za njim i zamara se u odbrani.

    Ako zaustavimo Kalnietisa i Valančijunas će biti slabiji u napadu. U odbrani možda uspori Radulju, pa Sale proba sa Ercegom na petici zbog šuta, ili s Kuzmićem ako se razmaše u napadu.

    SVE U SVEMU REALNO JE DA BIJEMO SIROTINJU 20 RAZLIKE, AKO NAM NE BUDE DAN BIĆE OD 7 - 9.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.