U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Španskom rodu želim sve najgore
Jebes budalu
Jao Teo jeba mi majku sad
Ako je lažna nada
E jbg...gotovo
Bogdanovicu, govedo raspalo.
nek je i to da nama nije islo ili da nismo dobro igrali, ali poserem se na ovakvu igru koju igra litvanija. seru se na kosarku. celo prvenstvo je tako, i ide mi na kurac, i takvi timovi i takva igra. 5 igraca imaju po 4 licne, utakmica najveci smor ikada. da idu u kurac i oni i ja sto se nerviram.
i ne verujem da kazem to, ali nadam se da ce spanci da se popisaju po njima.
Idi bre polako Bogdanovicu majku mu jebem imas vremena usranog!
Е у курац, а таман се понадах после Теодосићеве тројке.
Ma španci im sipaju 20 razlike al ne menja da smo pušiona
Znam da je fraza, ali nismo izgubili već smo sami sebe pobedili.
јој дабогда умро мајку му јебем што га не удави вујошевић
каква штеточина јебена
Dobre vam trojke.
Da Bogdan nam jebo maiku al jbg ne možeš njemu zameriti
Срање је што морамо у квалификације за Олимпијске Игре, јер чак и да се пласирамо, ништа од медаље. Изморићемо се у квалификацијама и онда шипак на Олимпијским Играма.
Јебем ти НБА кад су њега нашли да драфтују.
BOGDANE USTAŠO
ma nismo pusiona, tesko se igra protiv ovakvog tima... tesko ce i spanija. ovakvi govnjari ili ispadnu iz grupe ili osvoje jebem im mater da im jebem.
јок треба га похвалити што је измашио четрес тројки и шут за продужетак као мајмун