Европско првенство у кошарци - Француска 2015

  1. Bitno da ćemo na nebitnom Evru 2017. da uzmemo zlato, jer će ova ekipa "još da sazri"...

  2. Bitno da ćemo na nebitnom Evru 2017. da uzmemo zlato, jer će ova ekipa "još da sazri"...

    Па да. А квалификациони турнир за ОИ 2020 је СП 2019.

    ЕДИТ: Бронзу ћемо да освојимо за инат Хрватима и бићемо онда јединствен случај да као светски вицешампион и трећи у Европи нећемо учествовати на Олимпијским Играма. Трагедија. Тако нас је 2010. године једна лопта коштала медаље и ОИ у Лондону.

    Још једном: ЈЕПСЕ БОГДАНЕ!

  3. Jebem im majku nista od OI

  4. Opušteno, što ste konji! Izgubili tri razlike. Moralo je jednom da ne ide nikako.Jebaše nas i toeto. Opušteno.

  5. Serem vam se u usta svima što pojedince krivite za poraz. Kad se pobeđuje onda svi kao MI SMO TIM a kad se izgubi onda mora po nekom da se sere. Jel ste slepi da ne vidite da je ceo tim igrao kao kurac, niko prelaznu nije zaslužio. Teodosić da je promašio isto bi se sralo po njemu kao po Bogdanu, Bogdan da je dao svi bi ga u kurac ljubili i pričali kako ima muda da posle 10 promašenih trojki povuče i donese produžetak. Nismo zaslužili da pobedimo kao ni Francuzi juče. Ja se pomirio u prvom poluvremenu da gubimo pa mi lakše palo, jedino me nervirali oni majmuni s klupica u studenjaku, jebo me pas što sam otišo tamo da gledam.

  6. Па да. А квалификациони турнир за ОИ 2020 је СП 2019.

    Tad će Teodosić, Erceg, Simon, Bjelica(možda) moći da igraju samo na paraolimpijadi.

  7. Да су наши убацивали као што нису, нико се тог фаула сад не би ни сетио.

    Znam, slazem se naravno, da su ubacivali kako valja preslo bi se preko toga.
    Ali opet, to je prevelika greska za polufinale EP.

  8. "Da smo ubacili još samo dve trojke iz sedamstodevedesetri pokušaja pobedili bi"

    "Da baba ima muda bila bi deda"

  9. Da ne bude sve u kukanju i pljuvanju, da smo pobedili, najzaslužniji bi bio Nedović (uz Teodosića i trojku na 0:11 ili koliko već). Dečko nas je par puta vadio iz mrtvila i pokretao naznake preokreta, koje ostali nisu znali da isprate.

  10. Marković je samo kratko izjavio da bi se najradije zaključao negde na 5 dana.

  11. дајте статистику за богдановића интересује ме колико је шутирао, знам да је дао једну тројку

  12. Mlatoni ja se ne ljutim ni na koga, rekoh vec momci mogu da budu i cetvrti i sve kul jebe mi se samo nek su odrali bulju kao sto sada i jesu ali nije telo jbg...

    Opet mogu da prokomentarisem bogdanov nerezonski potez da ono onako resava, trebao je da stane i da da loptu bjelici jer je bjelica bjelica. Toliko. Povukla ga je lopta i teova trojka jbg cekali smo ga i mislio sam da krece posle one trojke al kurcina.

  13. "Ne mogu da kažem da se nismo borili i da nismo dali sve od sebe, ali nismo odigrali kako je trebalo. Igrali smo u odbrani u nekim trenucima i previše jako, ponekad smo "tukli" i više nego što je trebalo... Moramo da nađemo snage za utakmicu sa Francuskom i kako znamo i umemo odigramo taj meč – kao što smo igrali do ovog", dodao je Teodosić.

    Dal' je blagoizjavio da su igrali čvrstu odbranu i da su

    "tukli" i više nego što su trebali

    ???

  14. I nemoj da mi placete ovuda nismo hrvati

  15. а било је баш лепо, тим без пораза, нека тамо литванија у полутки лол, већ смо у финалу, како чемо да се ротирамо на Гасолу? 1.45 на наше?! хаха ОЛ ИН!

    пар сати касније

    http://i60.tinypic.com/20kwrp5.jpg

  16. Daj da ne seremo po Bogdanu. Ako smo došli do toga da jedan napad rešava utakmicu, onda moramo da prihvatimo da taj jedan napad ne reši u našu korist. Ne može uvek trojka uz sirenu. Nije išlo i gotovo. A što se suđenja tiče, neka je ovo vraćanje za ono što kukaju da ih je 1995. oštetilo u finalu. Evo im sad pa nek ne kenjaju više, 1:1 i sad idemo od nule.

  17. meni je interesantno koliko ima glupaka koji se raduju i nerviraju sportskim uspesima i neuspesima reprezentacije, iako to ne menja ama bas nista u njihovim zivotima, dovode sebe vise puta godisnje na ivicu srcanog udara, jer jebiga vide nola kako se nervira dal ce uzeti 10 milona evra u sledecem minutu ili samo 3, dal ce kosarkasi uzeti po 100k evra ili ce ostati samo na 50k