Европско првенство у кошарци - Француска 2015

  1. http://mondo.rs/a742949/Sport/Kosarka/Najbolji-beli-tim-svih-vremena-srpske-kosarkasle-legende.html
    Bogdanović je još prošle godine ušao u tim najboljih srpskih igrača svih vremena, Nedeljnik ne laže. Sram vas bilo što napadate živu legendu srpske košarke. Večno ću pamtiti d trojku sa devet metara na +20.

  2. meni je interesantno koliko ima glupaka koji se raduju i nerviraju sportskim uspesima i neuspesima reprezentacije, iako to ne menja ama bas nista u njihovim zivotima, dovode sebe vise puta godisnje na ivicu srcanog udara, jer jebiga vide nola kako se nervira dal ce uzeti 10 milona evra u sledecem minutu ili samo 3, dal ce kosarkasi uzeti po 100k evra ili ce ostati samo na 50k

    A meni je interesantno koliko ima trolova u pokušaju koji ovakvim mudrolijama pokušavaju da isprovociraju reakciju.

  3. Tegyvuoja Lietuva

    Tegyvuoja ispanų teisėjas

    šūdas kvailas serbus

  4. AHAHAH SPREMAJ KAVER KURAVA LITVANSKIH DA PRSKAMO
    BOGDANOVICA SAD MUTA LUDAK BOCKA METLOM U KAVEZU DA SE RAZGOROPADI BOG

    par sati kasnije
    http://i60.tinypic.com/20kwrp5.jpg
    radulja usro jbg

  5. Богдана годинама упоређују са Драженом, те да је опасан шутер, те да има муда да решава утакмице и да то уме да уради. Сад је имао прилику да покаже да је играч одлуке. Може он против Француза да убаци 100 поена, заболе ме, његова грешка може да нас кошта Олимпијских Игара. Такве грешке не сме да прави играч који планира да игра у НБА.

    Мада мени је Калина највеће разочарење. Нити шут, нити слободна бацања, нити скок, ништа му није ишло.

  6. SRBI

    ĐE NAM OLIMPIJADA

    HE HE HE :)))

  7. Meni najveće razočarenje što su se sad ispilila ova govna ko što je Jupiterac i slični, nabijem ih na kurac baš da ih nabijem.

  8. Idu 3 prvoplasirane sa tih kvalifikacija, gde su uz nas Francuzi, Grci, Italijani, Česi, Kanada, Meksiko, Portoriko, Angola, Senegal, Tunis, Novi Zeland, + čekaju se još 3 tima iz Azije i još 3 dodatna tima

    Ovde realno samo Francuzi i Kanađani baš ozbiljni protivnici. Jedino ne znam ko će kod nas da igra tada, to je početak jula, nezgodan termin. Još je opasno što bi mogli da se isprazne na tom turniru. Šta da se radi.

    Bogdan sjebo stvar, jeste, al nema potrebe pljuvati momka. Đentile uradio isto protiv Litvanije. Bogdan bio go kurac na ovom prvenstvu, biće bolji na sledećem. Opušteno.

    Šteta jedino zbog Olimpijade, za zlato mi se jebe tačno.

  9. KAKO ĆEMO DA ČUVAMO GASOLA HOĆEMO KUZMARA DA POČNE JBG, SLABIJI JE U NAPADU AL JE DO JAJA U OBRANI?

  10. BRANITE NEDOVIĆA KAD GA MAŽEM GOVNIMA, ETO VAM GA SAD NA KURAC GA NABIJEM.

    ALO, PA ONAKO SE PODIĆI NA TROJKU, PA IMA DA GA NAĐEM I GOVNO NA FACU DA MU ZALEPIM. I AJD SAMO TO NEGO NAPAD PRE TOGA UMRE U BLOKU I PRIMIMO TROJKU.

    PA GOVNO IZ ČMARA ĆU DA IZVADIM, IMA PO AERODROMU DA TE VIJAM.

  11. Fender Stratocaster
    Богдана годинама упоређују са Драженом, те да је опасан шутер, те да има муда да решава утакмице и да то уме да уради. Сад је имао прилику да покаже да је играч одлуке. Може он против Француза да убаци 100 поена, заболе ме, његова грешка може да нас кошта Олимпијских Игара. Такве грешке не сме да прави играч који планира да игра у НБА.

    да те подсетим само, тај лош шутер, безмудаш, који није играч одлуке, играо је цело првенство у грчу због повреде, са жељом еквивалентном твојој да целиваш руку вучићу, и уз то је десет година млађи од тебе. има 23, да ти преведем, и биће још десет година ту за репрезентацију. и не одговарај молим те, не терај ме на тешке речи, знаш да не умеш да се контролишеш.

  12. Jebeš repku u kojoj Tepara nije plej.

  13. Fender Stratocaster

    Богдана годинама упоређују са Драженом, те да је опасан шутер, те да има муда да решава утакмице и да то уме да уради. Сад је имао прилику да покаже да је играч одлуке.

    Па уме да реши утакмицу, више пута је то доказао. То не значи да ће решити сваку. И Џордан има не знам ни ја колико промашених шутва за победу, додуше, финале никад није изгубио, али зато и јесте Џордан. Јебига, Паркер је синоћ био можда још гори него Богдан вечерас, а колико има више тешких утакмица у рукама. Али није једини кривац, скоро цео тим је одиграо лоше. Нико није успео да пронађе праву игру, тројке никако нису ишле и јебига...

    Ovde realno samo Francuzi i Kanađani baš ozbiljni protivnici.

    +1

  14. Opet da naduvate jaja vi koji kažete da su Kanađani i Francuzi jedini ozbiljni protivnici tu.
    Tako je i ovde bilo, jedino Španci sa nama egal eventualno Francuzi ostalo buranija. Pa sad buraniji popušili kurac.

  15. Tako je i ovde bilo, jedino Španci sa nama egal eventualno Francuzi ostalo buranija. Pa sad buraniji popušili kurac.

    +1

  16. Ko je beše sve pričao da "IMA DA KARAMO LITVANCE SA 20+ RAZLIKE" "PREJADNA EKIPA".....

  17. KAKO ĆEMO DA ČUVAMO GASOLA HOĆEMO KUZMARA DA POČNE JBG, SLABIJI JE U NAPADU AL JE DO JAJA U OBRANI?

    +1

  18. Литванија и јесте деловала прејадно са оним партијама у онаквој групи.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.