Nema šta da vas nervira Miličić, on je jedna panjina neopevana koji se rodio sa talentom, ali pošto je seljober i indijanac, nije bio predodređen da bude ozbiljan igrač, nažalost
Nema šta da vas nervira Miličić, on je jedna panjina neopevana koji se rodio sa talentom, ali pošto je seljober i indijanac, nije bio predodređen da bude ozbiljan igrač, nažalost
meni prosto vređa sportski intelekt i nikako mi nije jasno kako je moguće da 3 idiota raspala ne vide one korake Parkera a sude završnicu EP... pa jebote dan
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Nemojte mi tu seljačinu pominjati, krsta vam.
брате човека боли курац да игра кошарку професионално с обзиром да је зарадио довољно, донекле и разумљиво
дао је већину пара сиротињи, ето неке користи од њега
брате (курве, алкохол, кокс)>(тренинг пре подне)
dodao bih i jedan ogroman atensn hor
Dobro, samo sam istakao šta mi je bilo na pameti, a čovek me živcira od neke 2007.
Idemo po bronzoa.
Belošević sudi finale.
http://d200fahol9mbkt.cloudfront.net/item/7952801/wooden_medal_2.jpg
На оружје грађани!
Формирајте своје батаљоне!
Корачајмо! Корачајмо!
Нека нечиста крв
Натопи наше бразде!
ајмо јеби паркера буђавца малог
Srebrna medalja se dobija,
bronzana se osvaja...
DIP TOTS
опет неће шут јебем ти
едит: опа симон капитен
meni prosto vređa sportski intelekt i nikako mi nije jasno kako je moguće da 3 idiota raspala ne vide one korake Parkera a sude završnicu EP... pa jebote dan
виде виде
дал може Тео да куца?
да је бјелица овако играо прошлу литванија би нам пушила говно
može
Los kvalitet kosarke na ovom prvenstvu generalno
да ли је ико видео како недовић тражи свог играча у одбрани?