To bre, po kosturu nam dolaze Kroati u četvrtfinalu. Tek se sad ne brinem za polufinale. Mada i Grci su za nas bulja, bilo bi nešto slično kao prošle godine na svetskom.
Možda bi i dobili Kroasani da nisu tutkali ko pičke najmlađem da rešava. Hezonja mučenik, bez obzira što je neverovatan, što je već klasa, a kakva će biti to će se tek videti, ali brate mili recimo Kruno koga je išlo, omaši pokoju, i usere se odma. I još gledaju kao Hezonju što je omašio trojku, Ante kao tražio loptu sakrio se iza igrača, ne vidi se.
A komentatori su stvarno priča za sebe. Palma naše da prenosi, manje bi lupao. Jeste da bi umesto Bjelice i Markovića bili Betoven i Mocart, al jbg.
Sad gledam na index.hr, vest o porazu su objavili sa oznakom "Prijelomna vijest".
Kaki carevi, ladno su bukvalno preveli "breaking news".
EDIT: pardon, to je vest da su pukli u fudbalu, ali nema veze, ipak je prijelomna.
spanulis u stilu krune simona hahahah vrhunac
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201509/738012/dzordan.jpg
Kako Španci krvavo uriniraju po osmanlijama.
ja ljulja imam preko 9, on 9 i do kraja vani. usra me zalizani
Satra Bili. Kroati su moderni, samo ovosezonske hitove puštaju.
Kod mene još 64-65 za Kroate, jbt...
Jebeš ovo, pratim na rezultatima, da opušteno gledam na strimu...
HAHA PIŠALI GRCI PO KROATIMA
To bre, po kosturu nam dolaze Kroati u četvrtfinalu. Tek se sad ne brinem za polufinale. Mada i Grci su za nas bulja, bilo bi nešto slično kao prošle godine na svetskom.
Dođi u grčku
Nemoj tako, Peđa, nema ko više da ih gađa stolicama.
Ne bi me čudilo da padne neko 'izenađenje' kod hrvata do kraja, pa da budu treći u grupi.
Hahahaha
http://vukajlija.com/forum/teme/68126-evropsko-prvenstvo-u-kosarci-francuska-2015?strana=24#post_3305121
Esam reko.
a jeste culi kad je rekao:" Juce smo imali debatu na koga Simon lici na Djinobilija ili Marberija". AHAHAHAHHA JEEBENO!!!
Душане, ај хостуј.
Možda bi i dobili Kroasani da nisu tutkali ko pičke najmlađem da rešava. Hezonja mučenik, bez obzira što je neverovatan, što je već klasa, a kakva će biti to će se tek videti, ali brate mili recimo Kruno koga je išlo, omaši pokoju, i usere se odma. I još gledaju kao Hezonju što je omašio trojku, Ante kao tražio loptu sakrio se iza igrača, ne vidi se.
A komentatori su stvarno priča za sebe. Palma naše da prenosi, manje bi lupao. Jeste da bi umesto Bjelice i Markovića bili Betoven i Mocart, al jbg.
hahahaha ne seri, đe marburija nađoše da upoređuju sa simonom :smajlištoplačeodsmijeha:
Sad gledam na index.hr, vest o porazu su objavili sa oznakom "Prijelomna vijest".
Kaki carevi, ladno su bukvalno preveli "breaking news".
EDIT: pardon, to je vest da su pukli u fudbalu, ali nema veze, ipak je prijelomna.
nemam pojma jebeno, kad je simon dao onaj ulaz sa zakorakom su spomenuli kaze djinobili ili marberi XD