Европско првенство у кошарци - Француска 2015

  1. Brate smiri se, uzmi prostamol uno, dobijes kabriolet, picku i postanes homopeder.

  2. миро ти ћу пич ки це џџџџџџџџџ

  3. Uplatiću ti sto njemačkih maraka kolko sutra.

    Ko ne pije prostamol uno mora da vozi obicnog mustanga i piša po javnim veceima. Ko pije vozi kabrio, piša u gaće + dobije pičku.

  4. Nemci ako dobiju ovo, Spanija druga?

  5. Španija druga ako mi useremo žabare sutra. Mi bismo trebali da odmaramo glavne igrače, da minute dobiju Milutinov, Milosav i Simon, pa neka i izgubimo, prvi smo sigurno.

  6. španci su drugi svakako jer u krugu sa žabarima i turcima imaju najbolju koš razliku jer su usrali turke
    EDIT Ako germani jebu sad žabare ofc

  7. Hoce li biti snimak veceras sa turcima, nisam mogao da gledam danas?

  8. NIŠTA MORAĆE NOVICKI DA IZBACI CIGANE SUTRA LOLO

  9. Realno smo favoriti protiv Žabara, tako da i nisam nešto navijao za Nemce. Izašli su ih teskog meča, mi iz lakog. Teško da će ih opet šuti hteti, ali kad imaju onakve ludake ne bi čudilo. Ipak, nekoliko sati odmora više imamo, što može biti i presudno. A Cigani sutra prvi put igraju za opstanak, pitanje je da li će pritisak uticati na njih. Da bi ih Nemci pobedili, treba da šutiraju mnogo trojki i to iznad 40%. Sve u svemu, biće jebade sutra!

  10. значи цигани ће на нас у полуфиналу матер им јебем

  11. Ако ми очекивано добијемо Италијане, имаће 3-2, као и Турци, који ће сутра добити Исланд. Шпанци ће вечерас имати 2-2 и онда сутра могу или да испадну или да буду у кругу са Турском и Италијом, где ће бити најбољи, јер су накантали Турке. Значи, ако добијемо Италијане, Шпанци су или други или иду кући хахахахах ТО!

  12. Treba doci do polufinala. Ja ne mogu da zaborabim onu 2013, ista je prica bila kao sad, pa smo oprani

  13. Šta koji kurac kalkulišete, dobijemo žabare sutra i imamo čist put do finala.

  14. уопште нисам узео турке у рачуницу, дакле само добијемо италијане и немамо озбиљнијих противника до финала

    ако изгубимо сутра, можемо да се укрштамо са французима у полуфиналу евентуално

  15. Баш тако. Сутра треба угазити Жабаре најјаче, не дати им да помисле на победу.

  16. Zabari su se zajebali sto su pobedili dsnas samo cu to reci

  17. Nema šta, sutra žabare moramo odučiti od košarke za lakši put do finala. Šteta, imao sam želju da Milosav odigra 20+ minuta, poslije bi jebao, imam osjećaj.

  18. Krivo mi zbog Nemaca baš sam navijao da pobede, da bi sutra imali malo opušteniju utakmicu, ali šta je tu je, krenuti najjače moguće protiv Italijana, ako su Nemci mogli da ih ovako drže, ne sumnjam da ćemo moći i mi. Italijani igraju sa 7 igrača veliki deo utakmice, dok ima ova druga dva centra krpe ostatak minuta na toj poziciji kada je Barnjani u problemu, znači imaju kratku rotaciju. Cenim da su dosta umorni posle ove dve utakmice, igrali su u 21, pa 17:45, i sutra treba da igraju od 14:30, tako da ima tu potrošnje sa njihove strane svakako.

    Što se nas tiče proradio je Teo, a sa njime do juče pljuvani Raduljica(danas je kod prosečnog navijača verovatno najjači centar u univerzumu, ali dobro) što je odlično. Voleo bih da se raspuca Bogdan konačno, a Bjelica je sigurno odmoran jer prethodne dve nije igrao ukupno 35 minuta, a on će nam biti ključ pobede, tj njegova odbrana na Galinariju. Jer možemo da se složimo da ni Nemačka, a bogami ni Španija u ovom sastavu nemaju igrača koji njemu može da parira i brzinom i visinom. Naravno, dosta će zavisiti od Belog i u napadu.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.