GOBUL SPORTSKI STRUCHNJAK

  1. PRIMER
    http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201109/146158/medium_shampion.jpg
    Спрдњица ово првенство. Јебемо редом.

  2. Копном и по води Исланд светом броди
    осмех не крије и никад не одустајеhttp://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201109/146158/medium_shampion.jpg

  3. LOL PSETO U TELU GOBULA

  4. лол до јаја

  5. http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201109/146158/medium_shampion.jpg
    Јесте да је слађе да гледамо ове са ХРТ-а како кмече што им растурамо Меџика Хезоњу и Круну Џордана, али од свих парова осмине финала овај је најнеизвеснији. Чеси непредвидиви, а Хрвати превише осцилирају у игри. Као ми 2011. и 2013. године.

    Хрвати су пандан нашој фудбалској репрезентацији: добри појединци, никаква екипа. К'о што ми имамо за селекторе разноразне Ћурчиће, бата Ђоре, Жонпије, тако и они немају крштеног тренера још од Мирка Новосела. Свака част и Репеши, али је он далеко од нпр. Жељка Обрадовића. Све оне велике играче су им створили српски тренери: Маљковић, Славнић, Ђуровић... Перасовић је типичан кошаркашки Бошко Ђуровски. Био је солидан играч, али никад вођа и човек одлуке. Ђорђевић уме да убеди сваког да је бољи играч него што јесте па је зато Штимара прошле године чак успео и да закуца против Амера у финалу. Додуше кад је већ било 30 разлике за њих, али је ипак закуцао.

  6. лоло аги ОБЈАСНИЈО!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.