EMOTIVCI

1. on: sta ima
    ona: dobro sam
    ona (u sebi): boli me kada nisi kraj mene i kada ne mogu da ti se javim tek onako jer mislim da cu ti smetati i oterati te samo jos dalje. boli me to koliko te volim kada znam da ja tebi nisam najbitnija na svetu. tesko je kada se pronalazis u svakoj tuynoj pesmi i kada te svako mesto u gradu podseti na trenutke iz proslosti koji se nikad nece vratiti.. ali najvise od svega, boli me sto si me zamenijo onom opajdarom iz ekonomske...

2. hej malena... ko te je toliko povredio da sebe dozivljavas kao sasvim nebitnu? izvini na mozda indiskretnom pitanju, ali emotivac sam jbg i to i mene povredjuje kad sebe tako dozivljavas.... hajde da ti napisemo zajedno dvadeset odabranih defki, promenimo ti nadimak u ponosito NJEMUNAJBITNIJA i nabacimo ti osmeh na lice

3. ne volim da se nesto mnogo eksponiram ovde ali sada stvarno moram da napisem velikim slovima

SVAKA CAST TIBORE!!!

mnoge devojke ce te odbiti jer traze neke opasne i lose momke i ne shvataju da ce ih takvi samo povrediti... molim te da te to ne obeshrabri..naici ce ona prava koja ce te ceniti zbog svega onoga sto jesi..samo nastavi da furas svoj fazon i ne menjaj se ni zbog koga..to te moli tvoja drugarica NAJBITNIJA

4. Pito sam nastavnicu sta je to Ljubav? A ona mi je rekla : Nisam cula za taj predmet. Pito sam vozaca sta je to ljubav? A on mi je rekao : Nisam cuo za taj put. Pito sam ludaka sta je to Ljubav? A on mi je rekao : To je razlog zasto sam postao EMOTIVAC!!!! Mi imamo bolest kojoj nema leka :(((

5. hvala malena, emotivac sam jbg

6. citam ove postove sa ocima punim suza..

7. kako je taj darijan ispao pička kad se nije roknuo nego se predao policiji posle lol i dan danas me transfer obuzima

8. Nije hteo, jbg. Al emotivac covek, vidi se to..

9. Odrastao sam tamo gde emocie nema,
    gde je ljubav MICKO BITJE,
    avaj sad sam i sam bez emocie biće,
    ljubav spoznao nisam,
    niti ću ikad moći,
    čak ni njoj da volim je,
    kazati neću moći...

10. Odrastao sam tamo gde emocie nema,
    gde je ljubav MICKO BITJE,
    avaj sad sam i sam bez emocie biće,
    ljubav spoznao nisam,
    niti ću ikad moći,
    čak ni njoj da volim je,
    kazati neću moći...

bice sve uredu jagnjesce

11. jbt kad se setim te neizvesnosti i markovog prenosa informacija... a NJEMUNAJBITNIJA je valjda otvorila temu crna hronika...

12. bila su to neka srećnija vremena.. tako smo započeli "nisam teo jbg" revoluciju koja je uskoro postala pujov zaštitni znak.. a sad prodadoše i puju i sve..ne mogu brate..

13. EMNOTIVNA LUDA CEO ŽIVOT SA KRETENIMAAAA AAAAAAAA

14. vidis najbitnija nisam ni razmisljao o tome i kako je sve u stvari simbioza realnosti i imaginacije... al opet, emotivac sam jbg nek mi sude...

15. Hej, otvori vrata, noć je i kiša pada, sam sam i ti si sama, znam...

16. тужан сам као хрватски љубитељ кошарке

17. Hahahahaha stec kad ce ti dosaditi sipanje u kroate? Meni jos nije brt samo da nas ne ujebe karma da se i mi ceskamo i veselimo

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.