Prijava

tuga je kad odes na profil andjelkans da upijesh malo nezhnosti a tamo procitas da gledas svoja posla a ne njegov profil :(

Dečko: Ćao! Cura: Ćao! Moram ti nešto reći. Dečko: Kaži. Cura: Volim te! Dečko: I ja tebe,ali ja sam EMOTIVAC ,a ti NISI :$ Cura: log off Dečko je tog dana čuo na vestima kako je jedna mlada cura presekla vene i krvlju na zid napisala "ŽAO MI JE STO NISAM EMOTIVAC". Dečko ju je volio i on je takođe svojom krvlju na zid napisao "BILA SI U PRAVU, I MENI JE ŽAO ŠTO NISI EMOTIVAC"! POSTAVI OVO AKO TI JE ŽAO STO NEKO NIJE EMOTIVAC !!!

Emotivac nije švaler

nije htela da bude citat mome taticu :(

Zashto nisu imali hrabrosti, bili su pichkitze?

Dečko: Ćao! Cura: Ćao! Moram ti nešto reći. Dečko: Kaži. Cura: Volim te! Dečko: I ja tebe,ali ja sam EMOTIVAC, a ti NISI :$ Cura: log off Dečko je tog dana čuo na vestima kako je jedna mlada cura krvlju na zidu napisala "ŽAO MI JE STO NISAM EMOTIVAC". Dečko ju je volio i on je takođe svojom krvlju na zid napisao "BILA SI U PRAVU, I MENI JE ŽAO ŠTO NISI EMOTIVAC"! Srećom, koristili su iglu da izvade krv iz malog prsta, kojom su te poruke pisali po zidu, a živeli su posle srećno do kraja života, samo što su morali posle da zovu molera da kreči zid. POSTAVI OVO AKO SI MOLER ILI ZNAŠ NEKOGA KO JE MOLER!!!

ona: evo ti ovaj nož
on: što šta će mi?
ona: da mi ga zabodeš u srce, opet... nadam se da ovaj put neću preživeti
on:
http://i.imgur.com/Z5ji6o3.gif

Tuga je kad vidiš da joj drugi poklanja cvijeće koje si ti ukrao, dok te vode u bajbok :(

није то што мислим, само једна плавуша, коју ћу да лако купим за пар минђуша :(((

Rekla si mi: ali mi drugovi smo
Rekoh: ali ja želim nešto više
Rekla si mi: budi mi stari swat :'(

Sedam čaša pune rujnog vina
sedam noći jeca violina
sedam rana sve na mojoj duši
zbog ljubavi moj se život ruši :(

Ona: šta radiš
On: tugujem što smo raskinuli
Ona: ne tuguj, biće nova
On: neću tugovati, kad ti tako kažeš (veže čvor na kanapu)

(☞ ͡° ͜ʖ ͡°)☞

Pijem kafu preslatku
jer život gorak je
meni treba metak
ali svaki ćorak je :(