Svi putevi vode u pakao - Blesavo takmičenje
  • Mlada Partizanka

Poštovane autorke i autori,

Najvaljujem još jedno blesavo takmičenje u svemu. (definicije, reakcije, posteri) Tema su smrtni grehovi.

Glavna nagrada je u paklena - pobednici će moći da banuju autora po svom izboru na jedan dan. Odabir se podrazumeva. Nagradu će donirati Truć.

Takmičićete se u paru, treba da nađete drugog autora sa kojim ćete sarađivati tokom celog takmičenja i vaši uspesi će se sabirati.

Prijave kreću sad i možete se prijavljivati solo ili u već dogovorenom paru. Npr: Mlada Partizanka, ili Mlada + Neki super dasa. Ukoliko nemate dogovoren par bićete spojeni sa drugim solerom. U slučaju malog broja prijavljenih preradićemo takmičenje na neki jednostavniji način.

Nadam se da ćete se zabaviti!

Prijavljeni:

1. Kontroverzni - jebe mi se za nick
    2. Ogundu Undungaga - Demigod
    3. pseto88 - Бохор
    4. NekoOdNekud -izijem flips
    5. Bruce- Zhajk
    6. Владимир Путин - Стеван ?
    7. Marko- ArminVanBuuren
    8. Браћа_Шнајдери - raćoni
    9. Glavni - _Intruder_
    10. BlueScout - highlander007
    11. Džonimir - Džonovan
    12. Čegrtaljka - Маестро ♦
    13. Dionysio - Fender Stratocaster
    14. Valdemar -Zelen Lukac
    15. Tibor Váci - ollanik
    16. Skočimiš - Dr Quake

Ovo su parovi, trudila sam se da vas spojim po principu kruna-minus u istoj kategoriji. E sad, ako neko ima primedbu (pvt), biće prihvaćena samo ako je konstruktivna npr: Neću sa super dasom, oću sa facom tim i tim. Samo negodovanje bez predloga biće odbačeno kao neosnovano.
    Krećemo čim mi potvrdite da vam ovo odgovara. Molim autore koji bi odustali da to učine sad. Hvala.

• Марко 

џДДДддддд

• Tibor Váci

Znči mlada partizanka i ja smo par XD

• Tuccini

Npr: Mlada Partizanka, ili Mlada + Neki super dasa.

dasa
    LOLOLO
    Its sou 1980!

• Mlada Partizanka

Tibi,
    Neki super dasa ti ne gine, jer je na sajtu jako malo devojčica. Mada, sve je to eđforma.

• ПАНЋЕРА

moj tajo je bio pravi danas

• Tibor Váci

Onda nista -_-

• Carl Cox

Naziv blesavo takmičenje je vrlo malo iznad "vaši cudni krshevi", opet, ne znaci da je kul.

• Valdemar

Give me hell, baby, yeah!
    To jest, prijava.

• Чеги

Jedno pitanje: Sta ako se npr Jaca prijavi i zapadne sa mnom u paru. A nema 50 poena od definicija. Kako da se dogovaramo onda?

• ПАНЋЕРА

blesavo
    ajde banujte je odmah za ovakve prolive

• _

Prijavljujem se i ja. Moze li jedna nagrada da bude i odabrana definicija red je da i ja dobijem jednu odabranu?

• Kontroverzni

Aj i ja ću, jebeš ga.

• Mlada Partizanka

Panćera, ako pobediš traži moj ban.

Čegrtaljka
    Jedno pitanje: Sta ako se npr Jaca prijavi i zapadne sa mnom u paru. A nema 50 poena od definicija. Kako da se dogovaramo onda?

čet?

• Чеги

Eh, to javno! :)

Nista, cekam kaizena da se prijavi...

• Mlada Partizanka

Nista, cekam kaizena da se prijavi...

hehhehehehe