JEВI ŠIPTARE(Albanija-Srbija)
  • s

Šta očekujete? Ko će pobediti? Hoće li se utakmica završiti? Hoće li se utakmica odigrati? Jesmo im spremili neku smicalicu?
    Posle onakvog poniženja u BGu kakva su očekivanja u utakmici sa kozojebačima?
    Za šiptare su ustaše balije i turci, a za nas su skoro sve evropske zemlje.

OOOOO JEBI ŠIPTAREEEE

• s

Ne samo što su nas ponizili dronom već je tad predstavljena i srBska čast sa duksevima od 2000.

Katai im mune 3 komada do 15 minuta i pocinju neredi prema mojoj prognozi. Njima se oduzimaju 3 boda mi dobijamo 3 boda i sa pobedom nad Portugalom idemo dalje kroz baraž!

• s

Koliko biste bili agresivni prema šiptarima od 1 do Ivan Bogdanov?

• v

Koliko biste bili agresivni prema šiptarima od 1 do Ivan Bogdanov?

Koliko i sef od Bogdanova (pogledaj pod picousti - izdajnik Kosova i siptarsko picousto kopile). Drugim recima pomogao bih Albancima cija se vlast bori za svoj narod i zemlju, nije izdajnicka kao nasa.

Jedan primer - sta bi bilo sa Ramom da javno radi na pripajanju Skadra Srbiji?

• Tibor Váci

danas sam pomislio kad ce rasni da otvori temu o tekmi

• v

I da, na ovakva sranja mogu da se loze samo klinci i retardi.

• l

murshh govno zuto, jebem ti krst u picku

• Carl Cox

SKADAR JE UKLET VILA BRODARICA BACILA MAĐIJE I SUŠILA MLAD BETON!

EVO PITALE SE I ESTRADNE LIČNOSTI ZA SKADAR!

https://www.youtube.com/watch?v=OGAR5Vvm75E

• s

Alo degenko bogdanov je palio siptarsku zastavu fazon dok je vucic bio radikal.

• Fender Stratocaster

Šta očekujete?

Очекујем или прекид, или да утакмица уопште не почне.

• s

Brate svi ocekuju neko sranje nesto, al siptari su pametniji od nas pa kaliram da ce biti neke sitne provokacije, da ce nas razbiti na terenu i to je to jbg.
    Al nadam se opasnim neredima i tuce siptara i policije kao i prebijanja sudije i minus bodove za siptare. Al pametni su oni jbg.

• l

okruzeni smo neprijateljima, dole albanci gore hrvati bugari i madjari..sjebali smo se kad tad..a za utakmicu me zabole kurac

• Carl Cox

Neće biti ništa ne ložite se, mada bih voleo da upadnu navijači na teren, da bude makljaža i da po mogućnosti zahvate recimo Lazara M. i Ćurčića ako mu ovaj bude igrao. I tako te tipose.

• s

Voleo bi kad bi vucica napali u lozi i toleta ako ide.

• º

biće 3:0 za šipce, nama ne tri već šest bodova manje, jer smo mi goveda glupa *PU*

-instert temu za pljuvanje repke-

• Рабин Шлома

Nasi ce da igraju na svojoj polovini jer ce se usrati ko picke a ovi ce da uteraju dva komada minimum. Jedino ako se Rajkela izlozi pa krene da leti po golu, ne vidim drugi nacin da se spase utakmica.

• Johnny Kurajber

http://i58.tinypic.com/2953eqc.png

Neka prođu šiptari kao što su prošli dva minuta nakon što je ovaj printskrin u'vaćen, a prošli su loše. SRBIJA!