- s
Šta očekujete? Ko će pobediti? Hoće li se utakmica završiti? Hoće li se utakmica odigrati? Jesmo im spremili neku smicalicu?
Posle onakvog poniženja u BGu kakva su očekivanja u utakmici sa kozojebačima?
Za šiptare su ustaše balije i turci, a za nas su skoro sve evropske zemlje.OOOOO JEBI ŠIPTAREEEE
- s
Ne samo što su nas ponizili dronom već je tad predstavljena i srBska čast sa duksevima od 2000.
Katai im mune 3 komada do 15 minuta i pocinju neredi prema mojoj prognozi. Njima se oduzimaju 3 boda mi dobijamo 3 boda i sa pobedom nad Portugalom idemo dalje kroz baraž!
- s
Koliko biste bili agresivni prema šiptarima od 1 do Ivan Bogdanov?
- vKoliko biste bili agresivni prema šiptarima od 1 do Ivan Bogdanov?
Koliko i sef od Bogdanova (pogledaj pod picousti - izdajnik Kosova i siptarsko picousto kopile). Drugim recima pomogao bih Albancima cija se vlast bori za svoj narod i zemlju, nije izdajnicka kao nasa.
Jedan primer - sta bi bilo sa Ramom da javno radi na pripajanju Skadra Srbiji?
- v
I da, na ovakva sranja mogu da se loze samo klinci i retardi.
- l
murshh govno zuto, jebem ti krst u picku
- s
Alo degenko bogdanov je palio siptarsku zastavu fazon dok je vucic bio radikal.
- s
Brate svi ocekuju neko sranje nesto, al siptari su pametniji od nas pa kaliram da ce biti neke sitne provokacije, da ce nas razbiti na terenu i to je to jbg.
Al nadam se opasnim neredima i tuce siptara i policije kao i prebijanja sudije i minus bodove za siptare. Al pametni su oni jbg. - l
okruzeni smo neprijateljima, dole albanci gore hrvati bugari i madjari..sjebali smo se kad tad..a za utakmicu me zabole kurac
- s
Voleo bi kad bi vucica napali u lozi i toleta ako ide.
- º
biće 3:0 za šipce, nama ne tri već šest bodova manje, jer smo mi goveda glupa *PU*
-instert temu za pljuvanje repke-
- s
Jedva cekam

http://i58.tinypic.com/2953eqc.png
Neka prođu šiptari kao što su prošli dva minuta nakon što je ovaj printskrin u'vaćen, a prošli su loše. SRBIJA!