Prijava

Ма не ради се о причама у синглу, него више о томе да се нема времена за улагати у мултиплејер који траже пуно времена за напредак.

Pa konkrretno nema se vremena za mp, ugovaraju se termini šteluje tajming itd nemam vremena za te zajebavancije više.

Ovo lepo samo sp kad mi dođe da zasednem, pa udarim pauzu kad oću, ispratim na tv nešto skuvam kafu smotam bucy i batalim kad oću

Од мултиплјера сам цс 1.6 и дувајте говна цс го играчи са клиначким обојеним пушкама

Nije mi jasno to zasto li ljudi uzimaju da zaziru od igranja video igara kao da je to nesto veoma opasno. Ako kontroiises vreme provedeno pored video igara nista ti lose nexe biti.

Нису сви јаки у глави.

Koja su podesavnja za Witcher 3 ako hocu igram na Radeon HD 7850 1GB na monitoru rezolucije 1280x1024?

Ма на лоу

teško da mož ga potera ta sprava brate

mada dobro je to optimizovana igra stavi sve na low pogasi ova nova rej trejsing govna i udri pa ako perun da biće nekih 40+ fps

i znam da troluješ jer si već pisao da si igro igru i da si masivan trissfag al boli me kurac ceo

Аа то је штос, значи склон је брезобразлуку, атомски јебем ти порекло, умри.

Može valjda, ja terao to svojevremeno na r7 260 1gb, ono neko nisko srednje podešavanje bez problema teralo, mada tad nije bio toliko popularan fps brojač kao ovija godina

Inače eo gledam pesmu zevroviziju lol, ova Zona dobar pičić na fazon Triss, atomski mišu

Аа то је штос, значи склон је брезобразлуку, атомски јебем ти порекло, умри.

autor koji samo želi da napravi čuveni mim

Inače eo gledam pesmu zevroviziju lol, ova Zona dobar pičić na fazon Triss, atomski mišu

Па дај линк бем ти маму себичну!
П.С Неволим Триѕѕ

Guglaj Zona rts tako nešto na yt, dobra pička

Видо, не свиђа ми се :'{

Једино у чему ови нови музичари могу да буду шампиони су глупа имена, то је без премца.

Mozda jessm nekad trolovao al vise mi ne pada na pamet da trolujem. Neznam po cemu sam ispao triss fag i sta mu to znaci, i iskreno dan danas ne igram vise RPG-ove kao nekad a ovo sam samo pitao kako mozda na malo bolja podesavanja stavim na slabiju rezoluciju. 627 na koji stos to mislis?

Ма бежи бре атомски чим видим незнам добијем срчани удар јебени тролер, какав ћеш бан попити кад ме умодује успавани ретард казан, па дезинтегрисаћу те, запамти ове речи!