Svi putevi vode u pakao - poslednji krug

1. Može, ja se slažem sasvim. Evo u to ime dižem čašu... čašicu domaće viljamovke, lanjske, imam još deci i po da dotučem pre nego što pređem na ovogodišnju :)

2. E a banujte Kaizena. Fora bi bila. Mada on to ne bi ni primetio.

3. E, dobra ideja, Partizanko!

4. Mislim da ne moze tehnicki. Kad bi moglo makar da pise na listi banovanih. Eh. Iz grudi mi se uzdah ote. Sto ga nema, sto ga nema.

5. Evo vald i brus se slazu. Banovani su zajk i lukac ako ne smisle treceg! Kraj. Cekam vas odgovor pa da javim trucu. Pozzz.

6. Može, banujte ovaj nalog pa će pisati na listi:

http://vukajlija.com/recnik/autori/311606

7. To je sad na lukcu i zajku. Oni biraju.

8. Iako od starta nisam imao ambiciju da se prijavim, ipak moram priznati da sam se odlično zabavio. Učestvovaću i u sledećem takmičenju obavezno :)

9. Hvala Brus, ja se super zabavljavam. Smejem se vec sat.

10. Uh, ja sam se predomislio... Neka Partizanka iznese moje primedbe koje sam joj poslao, ako ih uvažava, a ja se spremam u selo, pa neću biti tu jedno vreme.

11. ja sam da se banuje neki tamo levi de
    čekamo još Lukac da potvrdi
    išao sam kombinacijom eci-peci-pec

12. Situacija se menja iz časa u čas :)

13. Iz sekunde u sekundu.

Vald kaze granjka
    Zajk neki tamo levo.
    Brus dao neki sklj nalog
    Lukac se nije javio.

Ja glasam za granjku.

14. Žajk, nije fazon da sad vas dvojica pod pretnjom morate da se dogovarate oko bana, ipak vas dvojica učestvujete u pobedi. Pisao sam Partizanki, ja sam za to da se banuje Granjka.

15. Ban za Granjku! Trčim na bas...

16. jebote, luda zabava oko nagrade :)

17. A mogla sam da ćutim, a, Bruse? :)

18. E čekaj. Nije jos gotovo. Treba nesto i odabrati.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.