Svi putevi vode u pakao - poslednji krug

1. Al da se banuje neko aktivan a ne neko sto nije tu 4 godine npr

2. Čestitam pobednicima!
    Kaizen se spasio, jer mi je on bio u planu za banovanje na 1 dan.

3. Fak jea! Ne znam koga bih...
    EDIT: Do kad biramo koga bismo banovali? xD

4. Daš čoveku moć i on ne zna šta će s njom :)

5. Daš čoveku moć i on ne zna šta će s njom :)

Dogovarali smo se Lukac i ja, i ne znamo koga bismo banovali. Ja sam imao favorita, al vidim nema ga nešto u poslednje vreme, pa čemu onda sve to... Mislim da ćemo se zadovoljiti trijumfalnim zadovoljstvom čiste pobede neokaljane osvetom i iživljavanjem nad civilnim žrtvama. I ako može taj tablet, da uvaljam za travu.

6. E Ne moze!!!! Ima da banujete nekog. Pa makar i mene! Sta se pravite sad fini i finci. Evropski, sloboda prava, razumevenje, tolerancija i ostalo ######.

Imate rok do sutra ujutru da odaberete inace banujem vas oboje.

EDIT: Sve ovo cimanje i na kraju da ostanem bez zadovoljstva kazne!?! Vald, sto si mazohista? Budi malo kao markiz... :)

7. Samo oštro, Partizanko.

8. Partizanko, ne teraj me da banujem sebe, jer tako mi boga, učiniću to!

9. Kvragu. Trebala sam ipak namestiti takmicenje da pobedi neki francus.. Tuga. :(

Nemoj sebe.

10. Ja sam se ludo zabavio, takmičenje je odlično leglo iako se ovo poslednje kolo neprimetno iz dubla pretvorilo u singl. Ovog puta pobedio je Federer na glasove publike, sledeći put nadam se da ću i ja imati šansu :)

Što se tiče Valdemara ja sam svoje već rekao ovde pa ne bih da se ponavljam. Čestitam obojici i milo mi je što se sad oni znoje oko toga koga će banovati :)

11. Ček, ček, mislim da je rezultat ipak nerešen, sad vidim da je Putinka glasala za Zelenog, ali za poster, on poster nije pravio, je l' se važi onda taj glas? Mislim, ako ćemo pošteno :)

12. Ne može, to je onda glas koji kaže da naš poster ne valja, takoreći SNS glas :)

13. Ti si prvi poceo sa tim da ne bi banovao. Red je da udjes u kabdidate za ban. Ili makar zajk, da nije išao u istrazivanje bluda po kiši i napravio reakciju na vreme mogao bi da banujes sad.

Mmmm. Vidis, mogla bi da otvorim glasanje. Ukoliko se lukac i vald ne dogovore, svi aktivni autori mogu dati svoj predlog pa cemo da glasamo. ;)

14. A jojjj. Vidi stvarno! Pa sta cemo sad?

15. čekčekček, moj post koji je uzet kao prijava za takmičenje jasno kaće moju poziciju: molim da žiri uvaži najavu :)

Nema veze, ako Valdemar ne može da se odluči neka banuje mene, ionako sutra idem kod očnog na sveobuhvatni pokušaj invalidske penzije :)

16. Evo salomonskog resenja: pobednici su svi cetvoro. Zajk i zeleni moraju da se dogovore oko bana inace su oni banovani? Moze? El se slazete?

17. E, kakva koordinacija. Imaš PVT, Partizanko.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.