Što mora Putinka da bude pristrasna, ako živimo u istom mestu, nismo u istoj stranci, u stvari, ja nisam ni u kojoj, a sumnjam i da je ona. A Obr je kao deo Beograda, pa onda su sumnjivi i beogradski članovi žirija.
Ja jesam dala 2 glasa za Valda i Luka, ali zahvaljujući meni imaju i jedan glas manje, tako da, Bruse, nadam se da ne sumnjaš u moju nepristrasnost :))
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Mogla si komotno, ali ovako je zabavnije barem duplo :)
Na sledećem takmičenju imaš mj glas unapred :)
Pa žiri mora biti objektivan :))
Da ispitamo mi tu lokalpatriotsku vezu Putinke i Valdemara, dosta smo mi Vojvođani trpeli opresiju Beograda i okoline :)
Moj greh. Verovah bez provere.
A sad bi ispitivao? Pazi Brus da nas ne prozovu ipak smo na 30km
Ne prozivam tebe nego Putinku, znam ja gde je ko, ipak sam nekad bio na vlasti ovde iako sam sad Koštunica :)
BIĆE MANJKA
KAD NAM ODE GRANJKA
Prijavljujem se dobrovoljno za ban, kad drugijeh junaka nema.
p.s. Ozbiljan sam.
eto rešenja, ciklon.
Pa ja pravio postere i reakcije u ostalim kolima, zanijelo se dijete :D
Pa kad ih praviš u kolima :)
Bolje reakcije i postere nego met, svakako xD
Sori ciklon, drugi put.
Lukac Brejking bed :)
Što mora Putinka da bude pristrasna, ako živimo u istom mestu, nismo u istoj stranci, u stvari, ja nisam ni u kojoj, a sumnjam i da je ona. A Obr je kao deo Beograda, pa onda su sumnjivi i beogradski članovi žirija.
Aha! Potvrđuju se moje sumnje! :)
Ja jesam dala 2 glasa za Valda i Luka, ali zahvaljujući meni imaju i jedan glas manje, tako da, Bruse, nadam se da ne sumnjaš u moju nepristrasnost :))
jel mogu ja da se prijavim da budem u žiriju i za sledeće takmičenje?
Niste me valjda ozbiljno shvatili? Sad ste me ubedačili načisto...
Kosmo, mislim da možeš, zašto da ne?