Svi putevi vode u pakao - poslednji krug

1. hvala, fmn.
    bruce, kad je tebe neko shvatio ozbiljno?

2. Žiri? Ako bude takvog tipa. Bolje biti učesnik, više je zabave :D

3. Ako bude takvog tipa

Biće.

4. bruce, kad je tebe neko shvatio ozbiljno?

5. bruce, kad je tebe neko shvatio ozbiljno?

Istina, ova moja je ukapirala da sam mislio ozbiljno tek kad je rodila prvu ćerku :)

6. Pogresi coek... Cestitke! Ps banujte vejvrajdera

7. Treba li ovde nekoga da na'ranim s gomna da bi me ozbiljno shvatio, bre??;

8. Sto se ljutiš? U cemu je problem?

9. i ko će na kraju biti banovan?

10. Partizanko, zezanje, bre, opusti se - nemoj biti tako siriozna. Gde su mladi, tu je i šega. And stuff.

11. Nemojte banovati vejvrejdera, ko će onda da leči ljude? :(

12. I šta, još niste banovali Granjku? To nije lepo, ruši moju motivaciju za učešće u takmičenjima tipa "banuj autora po izboru!"

13. Ма ја ћу бити банован, пријављујем се добровољно на неколико дана, а и одбиВам да гласам. Не могу да се одлучим, а и таман да ми рођендан не упропаштавају разноразни вируси (и бактерија је сложенији организам у односу на њих) са форума, шатро стручњаци који су успешни у свим сферама живота.

Брус, Валд, да вам олакшам избор.

14. Kako je ovo sve apsurdno O_o
    Da me moji roditelji stari nisu napojili šljivovicom, verovatno bih sad aktivno insistirao na rešenju enigme ko je pobedio i ko treba da bude banovan, ali pošto sam popivši rakiju agresivan, i svestan sam toga, bolje da se smirim do sutra.
    Pozdravi svima, pozdrav svima!

15. Banovani
    na 3 danaFender Stratocaster
    Кратак предах од вређања.
    na 1 danaGranjka
    Постао жртвом модераторске неодговорности и прихватања правила такмичења: http://vukajlija.com/forum/teme/68426-svi-putevi-vode-u-pakao-poslednji-krug?s

16. Vi ste ozbiljno banovali čoveka? Ja sam mislio da je zajebancija u pitanju!

Nikad više neću učestvovati u takmičenju koje rezultira kažnjavanjem random osobe. Zgrožen sam.

17. Plus je akt diskriminacije (a i diskriminizacije) to što je banovan samo jedan dobroljac (a drugi nije) i što je banovan neko ko se nije sam prijavio. Dupli aršini i aršavini vladaju!

Hvala moderatorima što su obezbedili nagrade.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.