Ма ја ћу бити банован, пријављујем се добровољно на неколико дана, а и одбиВам да гласам. Не могу да се одлучим, а и таман да ми рођендан не упропаштавају разноразни вируси (и бактерија је сложенији организам у односу на њих) са форума, шатро стручњаци који су успешни у свим сферама живота.
Kako je ovo sve apsurdno O_o
Da me moji roditelji stari nisu napojili šljivovicom, verovatno bih sad aktivno insistirao na rešenju enigme ko je pobedio i ko treba da bude banovan, ali pošto sam popivši rakiju agresivan, i svestan sam toga, bolje da se smirim do sutra.
Pozdravi svima, pozdrav svima!
Plus je akt diskriminacije (a i diskriminizacije) to što je banovan samo jedan dobroljac (a drugi nije) i što je banovan neko ko se nije sam prijavio. Dupli aršini i aršavini vladaju!
hvala, fmn.
bruce, kad je tebe neko shvatio ozbiljno?
Žiri? Ako bude takvog tipa. Bolje biti učesnik, više je zabave :D
Biće.
Prijava!
Ok.
Istina, ova moja je ukapirala da sam mislio ozbiljno tek kad je rodila prvu ćerku :)
Pogresi coek... Cestitke! Ps banujte vejvrajdera
Treba li ovde nekoga da na'ranim s gomna da bi me ozbiljno shvatio, bre??;
Sto se ljutiš? U cemu je problem?
i ko će na kraju biti banovan?
pekeo
Partizanko, zezanje, bre, opusti se - nemoj biti tako siriozna. Gde su mladi, tu je i šega. And stuff.
Nemojte banovati vejvrejdera, ko će onda da leči ljude? :(
I šta, još niste banovali Granjku? To nije lepo, ruši moju motivaciju za učešće u takmičenjima tipa "banuj autora po izboru!"
Ма ја ћу бити банован, пријављујем се добровољно на неколико дана, а и одбиВам да гласам. Не могу да се одлучим, а и таман да ми рођендан не упропаштавају разноразни вируси (и бактерија је сложенији организам у односу на њих) са форума, шатро стручњаци који су успешни у свим сферама живота.
Брус, Валд, да вам олакшам избор.
Kako je ovo sve apsurdno O_o
Da me moji roditelji stari nisu napojili šljivovicom, verovatno bih sad aktivno insistirao na rešenju enigme ko je pobedio i ko treba da bude banovan, ali pošto sam popivši rakiju agresivan, i svestan sam toga, bolje da se smirim do sutra.
Pozdravi svima, pozdrav svima!
Banovani
na 3 danaFender Stratocaster
Кратак предах од вређања.
na 1 danaGranjka
Постао жртвом модераторске неодговорности и прихватања правила такмичења: http://vukajlija.com/forum/teme/68426-svi-putevi-vode-u-pakao-poslednji-krug?s
Vi ste ozbiljno banovali čoveka? Ja sam mislio da je zajebancija u pitanju!
Nikad više neću učestvovati u takmičenju koje rezultira kažnjavanjem random osobe. Zgrožen sam.
Plus je akt diskriminacije (a i diskriminizacije) to što je banovan samo jedan dobroljac (a drugi nije) i što je banovan neko ko se nije sam prijavio. Dupli aršini i aršavini vladaju!
Hvala moderatorima što su obezbedili nagrade.