Svi putevi vode u pakao - poslednji krug

1. Uvek me nasmeješ tim svojim konstrukcijama... stidljivi anđeo prebaršunastih mekih krila :))

2. al ste usrali sa ovom diskusijom. smem da se kladim da je granjki ovaj ban simpatičan.

3. Granjka kuca komente u word, sprema se

4. Ma žrtvovaće se Granjka za opšte dobro, neće mu teško pasti dan banane.

5. nije granjkić ljutiša...

6. Blic: pokolj u katastru, sluzbenik otvorio vatru po gradjanima (foto)

7. Hahahaha grofe dobar, dobar.

8. инспиришеш ме својом појавом, драго ми је да сам способан да измамим осмех на твом лицу. ех кад бих само могао да их помазим, онако нежна и крхка :)

9. Šomi brate, ozbiljan bljuv.

10. Blic: pokolj u katastru, sluzbenik otvorio vatru po gradjanima (foto)

Ahahahah, još bolje
    BANOVAN JE NA DRUŠTVENOM SAJTU VUKAJLIJA, ONO ŠTO JE URADIO OSTAVIĆE VAS BEZ DAHA! (VIDEO)

11. Samo je trebalo da može da se banuju glave koje su se takmičile jer su se uhvatile u kolo. Sad Granjka može reći šta me boli kurac za vaše takmičenje jbg ja ne mogu bez Vukajlije šta ja imam sa tim batalite me itd. Mada koga boli kurac ako mu zapinje nek se javi imam oko 187 duplih sa kojih sam se lajkovao dok sam pisao pa nek se javi daću mu

12. A i da krene sa osvetom proganjajući me i pljujući po sajtu, to će samo doprineti intenziviranju aktivnosti Vukajlije, tako da, no harm done.

13. Mada koga boli kurac ako mu zapinje nek se javi imam oko 187 duplih

Hahaah, ima li ovde ikoga ko nema dupli? Uostalom, pisao sam mu, pa čekam njegovu reakciju. Nek me napljuje koliko hoće, ne bi mu bio prvi put.

14. убиј се гонзо
    јес да ниси био ту око годину дана па си доста пропустио али неке ствари су а приори знане, нема извлачења ту јбг

15. ama ljudi neće ni da primeti...

16. Zapravo hoće vidjeće da je bio izlogovan ololo

17. Ja bih voleo kad bi primetio, pošto ga nema u poslednje vreme. To bi mu verovatno značilo. Kao: ima ljudi koji još žele da ga vide ovde, makar banovanog. Granjka, vrati se.

18. Hahaah, ima li ovde ikoga ko nema dupli?

Nemam ja dupli Valde.

убиј се гонзо
    јес да ниси био ту око годину дана па си доста пропустио али неке ствари су а приори знане, нема извлачења ту јбг

Brate sve si u pravu, ali i dalje je bljuv realno lololo

19. trebali ste da čekate da uđe u neku raspravu. prvo napravite poster sa rvatima, čekate da se zaigra i bum... ovako ban nema vrcavost.

20. ајој... пази брт, како ово да ти објасним што безболније...
    али ако сам у праву она није бљув, конташ? једно искључује друго. или нисам у праву и бљув је, или сам у праву и није бљув. дијаметрњално супротно становиште. за сад ово није добро, мораш полако да радиш на извлачењу
    зато волим да попричам са валдом, на страну образованост али он лепо све сконта не упада у логичке замке не морају просте ствари да му се објашњавају

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.