Svi putevi vode u pakao - poslednji krug

1. Odoh da pravim društvo Granjki! Pozzz

2. Napravili ste žrtvu od Granjke i on će se vratiti jači nego ikad i imaće veću podršku članova.

3. Povraćaj Fejze, zaboli me kita i za to. Odjavljujem se do sutra u 14:00, ako se vratim i onda.

4. Pa zato, da bi se vratio jači nego ikad.

5. Ajde sad banujte i mene, pa da završimo celu priču.

6. Pa ne treba vam dati nista lebami

7. Pa ko mi šta i daje? Mislio sam da je sve ovo zezanje. Da mene neko banuje na jedan dan iz zezanja, ne bih se ljutio uopšte. Strašna stvar, jebote... Granjčilo neće ni primetiti, pošto ga nema već duže vreme. A i ako primeti, neka mu to bude kao poke na Fejsbuku, kao, ono, gde si, Granjka, nešto te nema, dođi da nagvaždaš ponovo, sajt je prazan bez tebe.

8. Takmicenje vam neko dao vi ne umete da odradite to kako god nego se na kraju svi demonstrativno pdjavljujete od sajta kao da nekog u stvari boli kurac za vas

9. Pseto, ne znam šta ti radiš ovde, što deliš lekcije? Zar ti nisi ispao u nekom tamo kolu? Zar nisam ja/Lukac pobedio? Zar nije Granjka banovan, kao što sam najavio? Ajde, nemoj.

10. Da mene neko banuje na jedan dan iz zezanja, ne bih se ljutio uopšte. Strašna stvar, jebote...

Овако сам и ја капирао, па сам зато прихватио да се банује Грањка. Надам се да ће и он разумети. И ја сам неколико пута бивао жртвом модераторске неправде, али нпр. тај неправедно обрисан постер са слоном не помињем никад.

11. Pa bas zbog toga sto bi trebalo da nekoga boli kurac za ban na jedan dan i kenjam sto dramite

12. Ja ne dramim. Ako bude sutra Granjkini komentar, videće se da li je shvatio pošalicu.

13. Ma jok samo kolektivno preuzimate breme bana na sebe BANUJTE MENE NEMOJTE NJEGA ko da vas je vucic pravio

14. A znaš zašto? Zato što me boli kurac da li sam banovan na jedan dan ili nisam, a ne volim moraliziranje oko sitnih stvari. I sad mene neko da pita, da li da banujem pseta88 na jedan dan ili mene, ja bih rekao: mene. Zato što, jelte, boli me kurac. Verujem da i tebe boli. Pa hajde nemoj...

15. nemojte me banovati molim vas
    nisam nista lose uradio, bio sam u klozetu tada a pio sam multi solu
    nista alkohol zivota mi moga

16. Ako je već rečeno na početku da pobednici biraju jednu osobu koju žele da banuju, onda se to poštuje. Ko ne želi da učestvuje pod tim uslovima, ne mora, ne vidim u čemu je toliki problem? I to ban na jedan dan... baš strašno...

17. како фмн све капира. полако почињем да мислим да је овај стидљиви анђео пребаршунастих меких крила мој соулмејт

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.