Svi putevi vode u pakao - poslednji krug

1. Recimo da da, je l' to sve?

2. ona place on je nezno ljubi

3. Sto me niko nije zvao da ucestvujem u ovom takmicenju? Sto ste bre taki?

4. Koliko vam je dosadno kad sam vam ja glavna tema... :)

5. i meni fmn super. nešto sa bruceom nije u redu, preozbiljan je, zato se ovo sjebalo

6. Brus je ok. Svi smo ok. Kad sutra granjka izjavi da nije ni dolazio i nasmeje se slatko. I mi cemo. Videces.

A ako se bude ljutio. Moze na mene.

7. nadajmo se da će da se naljuti na valdemara, pa da ovde bude neke zanimljive rasprave najzad...

8. Neće, malopre mi je lajkovao status na Fejsbuku :P Ništa od rasprave.

9. e do kurca.
    pozdravi mi granjku

10. Kosmo :* On je baš preozbiljno shvatio ovo ili želi da mi tako mislimo...?

11. уфф.. имао сам најбољу намеру ал ипак не вреди

Gonzaro fejlovao si ovde brt. Interna šala je ovo Šomijevo mesecima

Pa jebi te se baš, koji kurac ne napišete odmah tako, znate da nisam bio dinu dana na sajtu lololo

12. A u stvari ništa nisi ni propustio :)

13. Ako je već rečeno na početku da pobednici biraju jednu osobu koju žele da banuju, onda se to poštuje. Ko ne želi da učestvuje pod tim uslovima, ne mora, ne vidim u čemu je toliki problem? I to ban na jedan dan... baš strašno...

Фора је у томе што мора да порасту још мало виртуелна муда, што мора на 150 000 да се дода још 100, што популарност мора да се повећава из дана у дан, јер јбга, то је све што је важно. А онда после се згражавају и кукају над судбином клетом, као да их је неко обмануо и потурио им кукавичје јаје. Следећи пут кад се буде организовало ово такмичење, могу да се кладим да ће брус бити први на списку јер мора да докаже како је најбољи на сајту где свакако нема ништа од тога.

14. Slobo nisam navikao da si ljut pozdravljam te prilikom ovom nedaj se maleni

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.