Svi putevi vode u pakao - poslednji krug

1. Kad bi meni dali jedan ban,
    Ja ga ne bih potrošio sam.
    Sedam dana popio bi neko
    Ko je mali, bespomoćan, sam.

2. Ako pobijedite :)

Ćuti, vidiš da je već u opticaju priča koga će da banuju ova dvojica kad pobede, izgleda da nam dosadašnji glasovi ne idu u prilog.

3. sećate se onog zlatnog doba vukajlije kad se kajzen valjao u kešu pa napravio neko kao takmičenje pa po pobedi dobije tablet? e to je jedino takmičenje koje je imalo smisla

4. Nikad se ne zna Valdemare, nikad se ne zna ;)

5. Ma nije ni važno, zezali smo se malo, i eto... Meni se sviđalo da pišem na zadatu temu. Ako izgubimo, pogledaj Brusov ranking i ne nerviraj se :)

6. Ako izgubimo, pogledaj Brusov ranking i ne nerviraj se :)

Tom se mišlju vodim od samog početka takmičenja xD

7. Aaa, nisam znao da je Žajk reagdžija sa krunom...

8. sećate se onog zlatnog doba vukajlije kad se kajzen valjao u kešu

Ko ti kaže da se sad ne valja? :)

9. Ako izgubimo, pogledaj Brusov ranking i ne nerviraj se :)

Ovo je prvo takmičenje u kojem sam došao do polufinala, sve posle je čist bonus :)

10. sećate se onog zlatnog doba vukajlije kad se kajzen valjao u kešu pa napravio neko kao takmičenje pa po pobedi dobije tablet? e to je jedino takmičenje koje je imalo smisla

E! To je ideja. Čim dodjem do nekih para pravim takmicenje sa nagradom tablet.

Ustvari, moze odma u sledecem, ima jedan koji je malo kvrcnut. Ostrcenja tek vidljiva. Zec pregrizao punjač. Pa ce tablet ici bez njega. Al ko je snalažljiv....

11. Pa bolje daj zeca kao nagradu

Ako lutka hoće zeca, dobiće zeca

12. Ne mogu. Zec mi prirastao bio za srce. Otislo u trista komada kad smo ga stavili u pac.

13. pec*
    HAHAHAHAHHAAHHAAH

14. Moji glasovi za 10 min

15. Ziri je rekao sledece:

Владимир Путин
    da me ne jurite opet pošto neću biti tu kad otvoriš glasanje
    def: valdemar
    poster: lukac
    reakcije jos nema

forget-me-not
    Najteže mi je bilo za definicije, ali ipak ajde ovako:

Definicija: Bruce
    Poster: Valdemar
    Reakcija: Zelen Lukac

kosmopolita
    definicija bruce
    poster valdemar
    reakcija bruce

Count Zеro
    Reakcije: Bruce
    Definicije: Valdemar
    Poster: Valdemar

Bulgakov
    Defka - Brus

Poster - Valdemar

Reakcija - Brus

Čegrtaljka
    GLASOVI:

DEFINICIJA: Bruce

Mnogo zajebano za ocenjivanje, čini mi se kod svih u žiriju. Valdemar dao sjajan koncept, neviđen do sada, inovacija i sve. Interesantno, pre svega i nadasve sjajno. Sa druge strane, Bruce me je kupio sjajnom deskripcijom u primeru i krajem primera koji je samo zaokružio celu priču. Mislim da će Bruce odneti pobedu u ovom segmentu.

POSTER: Valdemar

Ovde bez ikakve dileme glasovi idu dvojcu sa kormilarem Valdemarom. Nekako mi je poster više legao i ubeđen sam da će u posterima Valdemar - Lukac odneti pobedu.

REAKCIJA: Bruce

Opet zajebano za oceniti. Ipak, Bruce. Interesantan mi je gif, pre svega, i sam pogled ovce lololo.

Moja prognoza sveukupnog skora: 2-1 za parnBruce - Žajk
    Kvota: 1,25

pre 2

16. Mislim da je rezultat 9:8

Čestitam svoj četvorici! Hvala svima koji su učestovali i doprineli tome da se zabavimo praveci interesantne i duhovite sadržaje. Hvala na glasovima. Hvala na sugestijama....

Ovaj oskar posvećujem ♡♡♡♡♡

I na kraju poruka za Valda i Zelenog:
    ERBERTUDE ERBERECKE
    ERBER KOGA ĆE TE?

17. Oho! Ovu pobedu nisam očekivao, do nje je došlo samo zato što Kosmo nije bila stroga kao što je obećala... Izdala je moja očekivanja :( Ja ne znam zaista koga bih, evo nek Zelen Lukac bira, možda on ima nekog koga baš voli.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.