iOS programiranje

1. Pričam danas sa jednim drugom, ima ideju da počne da uči iOS programiranje. U Beogradu ima par akademija koje nude četvoromesečne kurseve (neke i duže). I ja malo bacih pogled na to iz radoznalosti, lepo zvuči, pa me zanima ima li ko iskustva sa tim, i vredi li to ičemu. Može li se uopšte jedan programski jezik iole naučiti za pola godine, u ovom slučaju SWIFT? I generalno, koliko je iOS programiranje uopšte perspektivno u Srbiji? Eto, sva iskustva i mišljenja su poželjna

2. Neka priča šta ko hoće, najbolje je biti voće!

3. Luks zna dosta otome. On pravi robote

4. rekao bih ti da je vrlo perspektivno
    za 4 meseca pomenutog kursa sam naučio o IOS programiranju što nisam pomislio da bih ikada mogao.
    Zaista sjajni ljudi i lepo iskustvo. Preporučujem ti da se upišeš na taj kurs, možda razmenimo i neka znanja, šampione :)

5. Možeš da stekneš neke osnove i osećaj za programiranje ali te akademije su čista prevara. Drugar je išao godinu dana učio javuscript, php i slične stvari pa sad radi u parking servisu preko stranke. Programiranje je stvar ličnog znanja i skila i bolje je za početak učiti sam ako već nemožeš da upišeš neke ozbiljnije studije. Hvala bogu pa na internetu imaš programiranje od A do Š i ako si voljan i istrajan možeš manje više sve da naučiš.
    (Mislim drugar, ti, bilo ko).

6. Te akademije su naše blago i srijeća, a tempo kursa je takav da ćeš zanat sigurno naučiti...kroz petnaestak godina.

7. ne slušaj ih druže :)

8. GEJMBOJ KOLOR
    E
    J
    M
    B
    O
    J

K
    O
    L
    O
    R

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.