Euroleague Fantasy

1. Nije skeč. Bio sam na kardiovaskularnom institutu na Dedinju i kad bila gotova poseta ja izlazim iz sobe i na deset metara niz hodnik stoji Čedi u plavoj Efes trenerci s nekim niskim dečkom u istoj trenerci i tri žene i pričaju. Ja rekoh eno ga Čedi, aj da prođemo pored njih i dok smo prolazili ovaj mali mu kaže "onaj Cirbes vas baš jebo sinoć" na srpskom. Verovatno bio u poseti nekom.

2. Zbog povrede burusisa ne mogu veselog u tim nikako, sem u kombinaciji sa judoom, a to ne bih, mada ne sumnjam da će obojica imati 20+. Da l' vredi pokušati s obojicom?
    A koje sam sreće burusis će ipak da zaigra i da nabije 30 protiv olimpijakosa, ubeđen sam.

I konačno sam se otarasio gordona, jeb'o me konj i kad ga uzeh, a on ide na pulena, isteraće 15-ak, al' ko ga jebe, neka izbije i na 30, nije mi žao.

3. Па ако мислиш да ће обојица имати по 20, не знам што се двоумиш.

Имам још једну измену, а не знам да ли да избацим Кинзија, Цирбеса или Томића.

4. Вероватно је баш лош потез што сам оставио и Маика и Кинзија, али не могу да трпим више Томића. Убацио сам Рендолфа уместо њега, сад ће и он сигурно да се упува у Турској.

5. http://i.imgur.com/PigzrAp.png

to je to, tesko da cu menjati nesto do kraja

6. хахах шоми, променио си принт јер те је било срамота да видимо да си већ имао долмена и кинзија у тиму и да су ти донели -11 џДДДД

стец, и ја убацио рендолфа, па сам разматрао да ипак ставим веселог, па сад мислим да не треба ништа да дирам, ваља ми ово овако. хтео сам дорсија сад кад већ играју с химкијем, а сигуран је за раст, ал' не могу да уклопим остале никако с њим, једино да ми остане неких 20-ак кредита, а немам ја за бацање к'о ти :)
    а од те тројице имам цирбеса, све говори да би требало да се избаци, ал' и милер је тако прошли пут имао 27-28 чини ми се наспрам веселог кад нико није очекивао, тако да ко зна јбг. а томић ако не одигра добро коначно, и то против огастина, нека се обеси.

7. hahah jepse, mislio sam da niko nije video >d

8. tim za ovo kolo:

Dijamntidis, Jasikevičius
    Entoni Parker, Trejdžan Lengdon, Bodiroga, Navaro
    Majk Batist, Skola, Fućka, Kirilenko

9. ĐE VAM DE KOLO HAHA

10. i opet ce doci do 15 iako je imao -4 na poluvremenu eh

11. Iščupa u poslednjoj peder. Teodosić ispod očekivanog, ljulj usra na kraju sad sa promašajima i faulovima, na 18 bi bio taman, ovako pfff, ajončina zmaj. Za sad nije bilo nekih bašbaš promašaja, biće sutra.

12. U, lepo mi ti odmače s njim.

Nema veze, usraće te datome prekosutra, a i dilejni bi mogao da pojede malo govana xDD

13. Datome nas jebe uvek fino, očekujem minimum 18 od njega. A Dilejni madjija imao 30 u prvoj protiv Efesa, igraće 35 minuta, ne može ispod 20 imati, nema teorije. Cirbesa se najviše plašim, teško će on protiv onih životinja ispod koša.

14. A cirbesa imam i ja mater mu jebem, zato ga i ne pominjem, tu smo se zajebali k'o ovnovi. I rendolfa isto, mada on neće da usere valjda, isteraće prosek samo skokovima.

Ma šta se cimam, ti svakako ne prebacuješ 150-ak, standardno čD

15. Ma da pokušam da dodjem do 4. mesta u overalu i puna kapa od mene, protiv ovih čitera u top3 se ne može igrati jbg :d

edit: ko je djomla ?

16. I ja ga ganjam, dostižno još uvek, a gledam danas onu tabelu iz tvog prvog posta i mislim se: Al' ja jebem u top16!

Počeši se malo što ćeš da budeš četvrti, proći ćeš kao marko ivković u istanbulu (kapiraš? Jagoda on, a i ti si jagoda, hehh he heh... Ne? Ok :( )

Edit: http://vukajlija.com/recnik/autori/25571

17. Malkolm taslačitelj.

18. Хријапа сломио руку ;о(

19. Znači Viktor Hrijapa nekad... o/
    Viktor Hrijapa sad... o7

:o(

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.