Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Nije skeč. Bio sam na kardiovaskularnom institutu na Dedinju i kad bila gotova poseta ja izlazim iz sobe i na deset metara niz hodnik stoji Čedi u plavoj Efes trenerci s nekim niskim dečkom u istoj trenerci i tri žene i pričaju. Ja rekoh eno ga Čedi, aj da prođemo pored njih i dok smo prolazili ovaj mali mu kaže "onaj Cirbes vas baš jebo sinoć" na srpskom. Verovatno bio u poseti nekom.
Zbog povrede burusisa ne mogu veselog u tim nikako, sem u kombinaciji sa judoom, a to ne bih, mada ne sumnjam da će obojica imati 20+. Da l' vredi pokušati s obojicom?
A koje sam sreće burusis će ipak da zaigra i da nabije 30 protiv olimpijakosa, ubeđen sam.
I konačno sam se otarasio gordona, jeb'o me konj i kad ga uzeh, a on ide na pulena, isteraće 15-ak, al' ko ga jebe, neka izbije i na 30, nije mi žao.
Па ако мислиш да ће обојица имати по 20, не знам што се двоумиш.
Имам још једну измену, а не знам да ли да избацим Кинзија, Цирбеса или Томића.
Вероватно је баш лош потез што сам оставио и Маика и Кинзија, али не могу да трпим више Томића. Убацио сам Рендолфа уместо њега, сад ће и он сигурно да се упува у Турској.
http://i.imgur.com/PigzrAp.png
to je to, tesko da cu menjati nesto do kraja
хахах шоми, променио си принт јер те је било срамота да видимо да си већ имао долмена и кинзија у тиму и да су ти донели -11 џДДДД
стец, и ја убацио рендолфа, па сам разматрао да ипак ставим веселог, па сад мислим да не треба ништа да дирам, ваља ми ово овако. хтео сам дорсија сад кад већ играју с химкијем, а сигуран је за раст, ал' не могу да уклопим остале никако с њим, једино да ми остане неких 20-ак кредита, а немам ја за бацање к'о ти :)
а од те тројице имам цирбеса, све говори да би требало да се избаци, ал' и милер је тако прошли пут имао 27-28 чини ми се наспрам веселог кад нико није очекивао, тако да ко зна јбг. а томић ако не одигра добро коначно, и то против огастина, нека се обеси.
hahah jepse, mislio sam da niko nije video >d
tim za ovo kolo:
Dijamntidis, Jasikevičius
Entoni Parker, Trejdžan Lengdon, Bodiroga, Navaro
Majk Batist, Skola, Fućka, Kirilenko
ĐE VAM DE KOLO HAHA
i opet ce doci do 15 iako je imao -4 na poluvremenu eh
Iščupa u poslednjoj peder. Teodosić ispod očekivanog, ljulj usra na kraju sad sa promašajima i faulovima, na 18 bi bio taman, ovako pfff, ajončina zmaj. Za sad nije bilo nekih bašbaš promašaja, biće sutra.
Hrijapa gospodin.
U, lepo mi ti odmače s njim.
Nema veze, usraće te datome prekosutra, a i dilejni bi mogao da pojede malo govana xDD
Datome nas jebe uvek fino, očekujem minimum 18 od njega. A Dilejni madjija imao 30 u prvoj protiv Efesa, igraće 35 minuta, ne može ispod 20 imati, nema teorije. Cirbesa se najviše plašim, teško će on protiv onih životinja ispod koša.
A cirbesa imam i ja mater mu jebem, zato ga i ne pominjem, tu smo se zajebali k'o ovnovi. I rendolfa isto, mada on neće da usere valjda, isteraće prosek samo skokovima.
Ma šta se cimam, ti svakako ne prebacuješ 150-ak, standardno čD
Ma da pokušam da dodjem do 4. mesta u overalu i puna kapa od mene, protiv ovih čitera u top3 se ne može igrati jbg :d
edit: ko je djomla ?
I ja ga ganjam, dostižno još uvek, a gledam danas onu tabelu iz tvog prvog posta i mislim se: Al' ja jebem u top16!
Počeši se malo što ćeš da budeš četvrti, proći ćeš kao marko ivković u istanbulu (kapiraš? Jagoda on, a i ti si jagoda, hehh he heh... Ne? Ok :( )
Edit: http://vukajlija.com/recnik/autori/25571
Malkolm taslačitelj.
Хријапа сломио руку ;о(
Znači Viktor Hrijapa nekad... o/
Viktor Hrijapa sad... o7
:o(