Euroleague Fantasy

1. Nadam se da svi imaju Rendolfa

2. I isto tako veselog i dilejnija.

Tri puta sam izbacivao rendolfa iz tima danas, i u 10 do 6 ga vratim.

3. Kakvo jebeno ludilo u Barsi

4. Ahaha Teodosić kretenčina
    CSKA luzerski tim, ni ove godine neće da osvoje

5. Vrh utakmica, hvatao sam dolmena + i barsu keca uživo na kvoti 5 :) doduše sa sićom nekom al' opet...
    Kakvi ste?

Usrao me cirbes, juče rendolf, očekivao sam bar 40 od njih, ovako ću biti na pišljivih 140.

Makar sam dobro uradio s izbacivanjem ajona, mislio sam da ću mnogo da zaserem s tim.

6. Ja oko 150 opet :d
    Izbacio Rendolfa i uzeo Printezisa, ubo sam fino tu, al me sjebaše Cirbes i Dilejni. Cirbesa ću verovatno prodati posle Unikahe iako mi je lepe poene doneo, ali čini mi se da je provaljen dosta.

7. Mene izmene izvukle, dobar sam na njima oko 50 poena. Izbacio sam Veselog i ubo MVP-ja kola, znao sam da voli Real kao Kinzi Lokomotivu :)

8. sprema mi se katastrofa

9. u trenutku kad sam pisao dilejni, ljulj i ajon su bili u minusu, na kraju je još i ok ispalo. a izbacio sam e. vilijamsa jer nisam znao da li ćeda igra i dam rendolfa za burusisa, pa sam morao dva drljivca da uzmem da se pokrpim. jbg

edit: malo mi bile tri izmene, nisam mogao da izbacim ljulja. i hangu sam imao u nekim kombinacijama

10. Pa nije to strasno, Ajona i Dilejnija sad skoro svi imaju tako da oni ne prave razliku. Ljulja imam i ja, sledece kolo leti sigurno. I ja izbacio Vilijamsa i Rendolfa, uzeo Udoha i Spanulisa. Hteo sam sto manje igraca da imam s Pao-Loko i zbog toga izbacio Rendolfa a ostavio Jankunasa, nadam se da ce ovaj sutra bar 10 da ima.

11. Oću muda da pojedem što sam izabrao Rajsa umesto Satoranskog.

12. Ја се у 20:31 сетио да бих могао направити измене џД

13. mlato rešio da zakomplikuje ovo maksimalno

14. Kakav mi je smor trenutna pozicija, vas dvojica ste prilično udaljeni, ne vidim da ima nekih realnih šansi da vas stignem, a ovi iza još manje da mene ugroze.

15. Kakve timove imate vas dvojica, nisam vas odavno pitao xD
    Moj za prošlo kolo:
    Rajs Ertel
    Dekolo Dilejni Osman Hanga
    Ajon Printezis Udoh Kuli

Imao sam i 25 kredita sa strane, nakupilo se u top 16.

16. Rajs Ertel
    Dekolo Dilejni Osman Датоме
    Ajon Printezis Рендолф Маик

Не знам још какве ћу измене направити за ово коло.

17. Ja napravio izmene, ovo neće da dobro da izađe
    http://i.imgur.com/Ag9E1mb.png

18. измене у претходна два кола ме укопаше, у овом идем или на 190, или на 95, нема средине.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.