гледао да убацим што више играча са различитих утакмица, и ломио се између хантера, огастина и принтезиса, и наравно - одаберем најгоре. и да зло буде веће, избацим бурусиса да бих убацио принтезиса. бурусис ће имати 76 сутра.
кулија нисам хтео ван, ту бих свакако направио зајеб, а кинзија и рендолфа имао у само једној комбинацији, и баш се за њу ухватим, јебала ме она.
а да, саторанског сам имао у 90% планираних опција, била је прича да не играју наваро и рибас, био сам убеђен да ће да настави 20+ серију. да сам и њега узео тачно не бих 50 преш'о. а можда и овако нећу, и сутра ће бити весело.
jbg, ja bar ubacio ogastina ako ništa drugo. sutra burusis, de kolo i judo ako uspeju malo da me izvuku, ako ne - nikom ništa. ako bi nabili 60-ak, pa da izađem na 130. kapiram da mlata neće preko 180 (valjda), pa makar da u egalu uđemo u plejof
pretpostavljam da je on izbacio rajsa za satoranskog ili eventualno diksona, i da je izbacio ili ajona ili judoa
јесу чини ми се. не чини ми се, сигуран сам. као што сам био сигуран да ће саторански избацити 20+ и да је добар потез избацити бурусиса за принтезиса. џД
slične timove imamo jbg
rajs, teo
de kolo, dilejni, papanikolau, kinzi
ajon, burusis, judo, kuli
stevane, koliko zaostaješ?
120 и нешто за Млатом, 170 и нешто за тобом.
Đe nam Kuli AAAHAHAHAHAH
Rendolf i procenti suta voimjaoca
...
A nije imao krštenog centra naspram sebe, i šutira dasa 2/9 za dva i 0/5 za tri.
Biće da ću ipak biti na 90.
Ogastina danas ipak zamenio Raduljicom, odličan potez
Gledao sam Rendolfa samo prvu četvrtinu, koliko se ispromašivao mogao je već tad 20 da ima. I posle proveravam koliko ima, on fazon 5
rajs 1
satoranski -1
kinzi -1
papanikolau 6
printezis 9
15 poena od 5 igrača, nije loše
принтезис 9
кули 0
кинзи -1
рендолф 6.6
14.6 од 4, ту смо.
гледао да убацим што више играча са различитих утакмица, и ломио се између хантера, огастина и принтезиса, и наравно - одаберем најгоре. и да зло буде веће, избацим бурусиса да бих убацио принтезиса. бурусис ће имати 76 сутра.
кулија нисам хтео ван, ту бих свакако направио зајеб, а кинзија и рендолфа имао у само једној комбинацији, и баш се за њу ухватим, јебала ме она.
84.3 у овом колу.
Избацим Рајса и видим има 1, кажем себи браво мајсторе, добру одлуку си донео. Ставио сам Саторанског уместо њега, индекс -1.
а да, саторанског сам имао у 90% планираних опција, била је прича да не играју наваро и рибас, био сам убеђен да ће да настави 20+ серију. да сам и њега узео тачно не бих 50 преш'о. а можда и овако нећу, и сутра ће бити весело.
jbg, ja bar ubacio ogastina ako ništa drugo. sutra burusis, de kolo i judo ako uspeju malo da me izvuku, ako ne - nikom ništa. ako bi nabili 60-ak, pa da izađem na 130. kapiram da mlata neće preko 180 (valjda), pa makar da u egalu uđemo u plejof
pretpostavljam da je on izbacio rajsa za satoranskog ili eventualno diksona, i da je izbacio ili ajona ili judoa
Ma kakvi, katastrofa u najavi.
Rajs, Kuli, Ajon out
Satoranski, Rendolf, Raduljica in
Imao sam Ogastina do danas, i onda rešim da ipak uzmem Raduljicu jebo me on
Nisam gledao ove gore postove nego samo poslednji Benijev, vidim sad da svi dominiramo.
Ja 40 od četvorice danas
pa nije ti to loše, imaćeš više od mene u svakom slučaju. je l posle pred plejof neograničene izmene?
јесу чини ми се. не чини ми се, сигуран сам. као што сам био сигуран да ће саторански избацити 20+ и да је добар потез избацити бурусиса за принтезиса. џД
Kad krene plejof za svako kolo je neograničen broj izmena
trebate da ubacite kelatija on je dobar igrač
gvozdene počeo si da smaraš, raspitao sam se kod mlađe ko si. pripazi na ponašanje da ti ne pošaljem dva momka da ti počupaju uši
edit: ok, zamolio me mlađa da te ne diram, tako da piši šta hoćeš. a mlađi se zahvali sledeći put kad ga vidiš
xD