Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Dobro.
85 imam.
Dobro.
Ne menjam tim za sledeće kolo. Da nije bilo bogdana imao bih 50, jer bih ubo izmenu koja bi imala -10 garant. A kad samo pomislim koliko sam se polomio da uklopim vilijamsa u tim.
85. Baš odličan sam.
http://i.imgur.com/ycSGpsS.png
а још сам се надао да овај тим донесе 200+. и сад кад погледам, опет ми није јасно како је ова скупина остала на 85 мртвих поена, од тога би ми пола донео бурусис кога сам избацио.
а избацио сам и шведа због вилијамса и османа због ханге, очекујући бар 30 поена у плусу од измена. ован.
Rajs ludi 29 na poluvremenu.
Mlatoni, smeškaš li se? :)
Zaboravim izmene da napravim, ostao mi Satoranski, a Rajsa sam hteo, Printezisa nisam izbacio, užas na vidiku je.
Nemam Rajsa Coa, Vonamejkera sam uzeo
Ја имам Рајса и Вонамејкера. Могло би ово бити потенцијално добро коло за мене. Још да слијепац Радуља није машао све живо и Швед да погоди шта у другом полувремену, било би фантазија.
Блажич 19 поена, лол.
Ostao i meni printezis, sinoć sam poslednji put gledao indžuri riport i fantazi, al' nešto mislim da će da igra.
Ja hteo konačno ljulja van, za satoranskog, pa za rajsa, i na kraju ništa. Al' sam se zato polomio da ubacim ajona, i izgleda pojeo govno.
rizik lvl 101
drugim rečima, napunio sam sebi kofu govana, videćemo da li ću morati i da je pojedem
inače, tim mi vredi oko 640 i kusur, što znači da sam uspeo da izgubim 20-ak kredita kroz top 16 fazu
I kod mene ona kanta od poludisperzije do vrha puna, deluje mi da ću na eks da je sručim, ili 95 ili 200+.
Još bih voleo da imam voronceviča u timu, al' ne može nikako, i uzeh kurbanova s kojim ću vrlo verovatno da dobijem i šlag preko govana, njam.
Ja sad imam 662, pre top16 sam imao manje od 600. Imao sam i 675 u jednom trenutku, u zadnja dva kola sam malo izgubio kredite.
Imam 7 sigurnih, ovi trojica treba da budu jeftini a nemam pojma koga da izeberem, pogotovo od visokih. Razmatram jednu kombinaciju u kojoj je Štimara lol
ne znam šta da radim jbt, toliko opcija imam... da otvorim karte delimično - otpisao sam ćaća, rendolfa i raduljicu, na ivici sam da otpišem i rejesa, a on mi je sinoć bio sigurica
realno, na prvi pogled, rejes bi morao da odigra dobro, ali zadnja dva plejofa... prošle god je imao i bolju regularnu sezonu, pa u plejofu nije odigrao ništa ako se sećam. tih likova se najviše plašim. npr, ser hajns ima da nagura 10 makar igrao 5 min, ali će teško preko 18 recimo. a rejes bi mogao lagano da nabije 25, ali isto tako može i na 3 da ostane
stavite hajnsa daće 30 poena čovićevcima
Чек, како иде ово сад? Је л' прекосутра већ друго коло и можемо опет да мењамо играче? Шта се дешава кад се нека серија заврши у три меча, а нека оде у пет?
Да ли ово значи да између првих и других утакмица, други и трећих... итд, имамо право на неограничен број измена?
Stec, izmedju svakog kola možeš neograničeno da menjaš. Igra se i ako bude četvrtog i petog kola, onda samo biraš igrače iz tih timova.
Кул, хвала.
Ја сам узео рејеса, синоћ још, ко га јебе. Нисам га хтео никако, ал' онда реко' ко га јебе, очекујем да му гурају много лопти јер нема веселог.
И радуљицу сам узео. Кад је тајс пикенролом могао да нагура 20+, може и радуљица да јебе бурусиса на брзину, а има иза себе калатеса и дијамантидиса, то им је шанса, тако да очекујем да радуљица набије можда и већи индекс но бурусис.