POKRETANJE BIZNISA U SRBIJI SA 10 000e

1. jebote koja smo mi čobanska zemlja jel ima dosad ijedan savet da nije poljoprivreda, broto sadi malina, gaji živine, srpska rana ti je najbolja na svetu u zemlji je novac.

2. otvori dečiju igraonicu "FUN"

3. Pa rekao je da ima 10ha zemlje pa verovatno zbog toga.

4. kupi 300 krava, pokreni biznis prodaje sira

5. idi u italiju, kupi 2 auta po 5000 evra, prodaj ih po 5500, i imaš 1000 evra. Tako rokaš jedan do dva auta mesečno i imaš 500-1000 evra, a ne radiš apsolutno ništa, možeš ležati po ceo dan

6. pa ako ima zemlju mora da bude malinar, nek je proda da ima još više para da uloži u igraonicu FUN. da ima neke ful tobogane i to da govnari samo tu dovode decu na rođuse

7. Pa ne mora al šteta da tolika zemlja se ne Iskoristi. A realno sa tim parama ne moze se pokrene iole ozbiljan biznis koji donosi dobre pare.
    Hrana je uvek dobar biznis al je to pipav i zajeban posao i moraš da budes bas dobar da bi uspeo. Npr znam za piceriju koja radi dostave samo i ubise se od posla a lokal gde se prave pice je par kvadrata, imaju par onih pandi i razvoze po celom gradu ali u suštini to je tesko pokrenuti da radi dobro ako nemaš iskustva.

8. отвори пекару тога се нико није сетио

9. или гаји аронију

10. Mislim da je Marko bio aroničan

11. Pozajmi još 5 k evra da ti nadjem MANA keca četvorosovinca da te ubacim na koridor koji će da se radi 5 dina još. U smeni od 8 sati vožnje ti ostaje 140 evra. Ima kad se radi i 3 smene ali tad moraš da imaš vozača nemereš izdržati. Za 5 meseci prodaš taj i dodaš pare da kupiš TGA 2006 i onda ti se kući neće ni ići. Dosta od mene

12. Ja mislim o ovome. Nasao sam nekog lika koji pravi prišivače, radi minimalno 100 komada. Uradiće mi 100 prišivača za 100€ sa dugmićima STONE ISLAND koji su originalno koštaju 50€ u Engleskoj. Ja ću ih prodavati strancima po 45 evra, ima jedna kurirska sluzba 4.99€ po citavoj Evropi. Znaci mene ce doci 7 evra lazni prisivac koji cu prodati po ceni od 45€. Znaci dobar sam 38 evra i kad sve prodam zaradicu 3800. Onda sam bog i to cu da ustedim da fazon ne radim nista 5 godina kad zavrsim fakultet.

13. U sunce ti
    Sad vidim da je špedicija kurac kerov

14. каунте јеси ми се распитао за јазбину неку у чачку

15. Sa tim sto cu morati da menjam profile jer ce ovi odmah razglasiti po fejsbuku da sam prevarant.

16. Kupi 3D štampač, pa štampaj roze dugmiće za podizače stakala i ostalu plastiku za ženski auto.

17. Rasni, bre, jesi ti retardiran ili šta, prošli put kad si pričao o tim prišivačima, mislio sam da se zajebavaš

18. umro sam za ovo rasnijevo haha

19. There's no business like blow business

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.