Nadjes preko neta nekog neafirmisanog komercijalnog pisca sa engleskog govornog podrucja i finansiras mu izdavanje knjige. Das mu 10 % od profita. Kakva god knjiga da je ako je lepo odradjeno izdavanje bar ce biblioteke kupiti 30 % izdatog. Neka knjiga bude lagana, ono komercijala, ne sprdam se,znam lika koji to radi,meni je to samo preveliko cimanje ali kinta je odlicna.
Jok imaćeš pet šop. Znaš li ti koliko ima recimo krštenja, svadbi, kurac u Beogradu dnevno. Svim tim ljudima treba vatromet, baklje topovski udari, dodaš još tu ako su nekad neki protesti, pa onda dodaš utakmice, pa onda prosidbe sa onim svećama i kurcima. Kad otvoriš piro šop voziš X6.
Previše se fokusirate na materijalno a zanemarujete duhovno.
Oni koji imaju bronhitis, bolesti jetre bubrega ili nervnog sistema kao i trudnice.
EDIT: Svaka roba nadje svoga kupca hehehe
Svako jutro jedno jaje organizmu snagu daje
Previše se fokusirate na materijalno a zanemarujete duhovno.
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201101/43221/medium_happy-dogs-604x272.jpg
Previše se fokusirate na materijalno a zanemarujete duhovno
Zato ti živiš i radiš ubosni xd
Puste pare proklete.
Jebeš ti takav život kad umesto kuća malih krečenih u belo ujutro vidiš 2468 dekiaoda.
:-$
Jebeš ti takav život kad umesto kuća malih krečenih u belo ujutro vidiš 2468 dekiaoda.
Haha solidan bumerang skeč dekiaod brt ;+D To bilo mi u glavi kad sam u Ližboi potpisivao ugovor za Njemce. Deki motiviše.
davanje pod kamatu
Nadjes preko neta nekog neafirmisanog komercijalnog pisca sa engleskog govornog podrucja i finansiras mu izdavanje knjige. Das mu 10 % od profita. Kakva god knjiga da je ako je lepo odradjeno izdavanje bar ce biblioteke kupiti 30 % izdatog. Neka knjiga bude lagana, ono komercijala, ne sprdam se,znam lika koji to radi,meni je to samo preveliko cimanje ali kinta je odlicna.
U eri interneta čovek predlaže nekome biznis sa knjigama. Pa više se ni knjige Isidore Bjelice i vicevi o Muji i Hasi ne prodaju.
Idi sadi prepelice.
Bolje nek otvori pirošop. I registruje pod nautičku opremu i prodaje brodsku signalizaciju da ne mora da se švercuje iz grčke i CG.
hahah brodska signalizacija i ston ajlnd jebem ti boga pa nije ni čudo što smo propali
To mozda obicnim ljudima zvuci egzoticno, ali to se puno trazi. Sta mislis koliko je tifo i albatros baklji prodato delijama za jucerasnji mec?
12
da imam 10k e poceo bih da radim sa tehnikom iz madjarske/austrije
Rasni, za to što se zaradilo od tih prodanih baklji ne možeš ni sebe nahraniti a gdje da imaš porodicu i slično?
RASNI MAG BIZNISA
Jok imaćeš pet šop. Znaš li ti koliko ima recimo krštenja, svadbi, kurac u Beogradu dnevno. Svim tim ljudima treba vatromet, baklje topovski udari, dodaš još tu ako su nekad neki protesti, pa onda dodaš utakmice, pa onda prosidbe sa onim svećama i kurcima. Kad otvoriš piro šop voziš X6.