Хелп ми

1. Ево о чему се ради. Реч је о извођачима из деведесетих, денс, поп, техно тако нешто, нисам ни то лепо упамтио. Два лика, обучени једнако, шешири, одела, кишобрани, онако уштогљени, енглески фазон. Носили су бркове. Како су се звали?
    Још пар људи се сетило, међутим само појаве њихове, не и имена...

2. bohrmann04, вери фани :))) Сурови, не могу да видим шта си поставио!?

3. Лепо си поставио и први пут него је мени комп у расулу па видим само празно поље :))) препричај ми укратко

4. ma pokušaj fore koji je propao :D nemam pojma za bend :D

5. Јбг извини, на овом мом кршу ни форе не успевају хахаха

6. E ovo mi je sad napravilo pometnju u mozgu! :)))
    Je l su bar ovi podaci koje si naveo sigurno tačni? Mislim na: jednako obučeni, brkovi, šeširi, kišobrani?

7. У најгорем случају слично (рецимо различити дезени). Прегледао сам неке тјуб компилације хитова из деведесетих но нисам налетео на ове ликове. Мислим да би они морали имати бар два хита, било их је по телевизији а и по оним шареним часописима. То је онај период Хенсона (она браћа, сећате се) Бекстрит бојса и тако...

8. Ja se prvo setih Scatman John-a, ali on je bio sam koliko se sećam.

9. Јесте он је, мада не знам где сам ја другог лика видео хахахахаха ево слушам "Scatman's world" ту нумеру сам упамтио дефинитивно то је он... Ништа, ја се извињавам на погрешном упутству али дешава се...
    Хвала, добро те служи сећање

10. E baš mi je drago, sad mi je već lakše. :))))

11. А ја сам се нешто сморио, зато што сам погрешно упамтио али добро је на крају...

12. Ma ne sekiraj se, welcome to the Scatman's world! :))))

13. У песми "Scatman" види се он дуплиран. Млади перспективни дрогераш је то протумачио како је протумачио :))) хахаха

14. Sa tim avatarom nikad ne bih pomislio da si mladi perspektivni drogeraš. :) Inače je Brka imao sve neke zarazne pesmice, poput ove dve pomenute, ali nikad ne bih rekao da je bio BAŠ toliko popularan s obzirom da je Scatman-a na YT pogledalo 15 miliona ljudi!

15. Хахаха па млад сам а баш и нисам неки дрогераш, тако се само представљам. А у праву си све хит до хита, нашао сам сад и неки торент да се подсетим. Музика ми је без везе али подсећа ме на детињство и ембарго :)))

16. Onda smo nekih sličnih godina. :) Doduše, meni je muzika nekad bila i posao pa se moralo svašta znati od muzike.

Pored Brke i Rednex-i su ispirali mozak tada.

http://www.youtube.com/watch?v=_CzDfKXQEiY

17. Човече ја сам све ове нумере скоро заборавио... :))) Па Република, Аква... свашта се слушало

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.