Ajmo malo sajber borbe za Kosovo, dok ne dobijemo motike

1. Zaboravio si "sveti" ispred Sava.

Kakav si ti Srbin kad ti je Sveti Sava-Sava? Niste vi zajedno pičke po dvoru Stefana Nemanje jurili pa da ga zoveš Sava. Valjda si i veliko slovo stavio zato što je bio na početku rečenice inače bi bio sava.
    Nit slavu slaviš nit Svetog Savu poštuješ izdajniče.

2. Царе, бојим се да ме боли курац свечано шта ти мислиш, јер не уважавам мишљење турскобугарских издајника попут тебе. Један твој родитељ је Бугарин, тако да бирај речи, барабо мала.

3. Sava nije došao sa očevim telom da miri braću, već je bežao od nasilja koje je na Atosu provodio sebastijski biskup iz tada sazidane tvrđave Frangokastro tragajući za nekakvim skrivenim blagom.

Антисрбин мења српску историју. Одвратно и ниско.

4. Sava nije bio svetac 1207. godine.

5. Ni Milošević više nije precednik ali to ne znači da treba da ga oslovljavam sa Sloba, nego lepo blaženopočivši dragi nam precednik Milošević.

Nego oće biti rata?

I koju slavu beše slaviš?

6. Granjka, bojim se da tvoj mozak i vokabular nisu dovoljno razvijeni da bi mogao da ceniš nečije mišljenje iskazano na srpskom jeziku. Sve i kad bi jedan moj roditelj bio Bugarin, tebi su oba Bugari muslimani, tako da se pitam ko vređa svoju krv. Ne valja ti što i svoje Bugare prodaješ.
    A za Frangokastro bi znao da si jednom otišao na Svetu Goru. Ali ne da ti Allah da ideš u kafirsko utočište, zar ne? A i kad bi otišao, za tebe tamo samo Zograf postoji, pošto ti đedo nije uspeo oteti s ostalim Bugarima Hilandar od Srba, zar ne?

7. Bice rata kazu svi
    A ja cu umreti.od ljubavi

8. Neće biti rata, takvi kao Granjka mogu samo u svojoj Bugarskoj da uspeju, tamo cvetaju političari poput Bojka Borisova.
    Svetog Kozmu i Damjana.

9. Car je Šiptar predpostavljam.

10. Svete Vrače? Da nisi doktor? Primaš li mito il se plašiš Kozme i Damjana?

11. Bgate, ti da si sposoban za pretpostavljanje, ne bi pratio Deretića.

12. Odgovor za Cara: nisi dovoljno kompetentan da prosuđuješ nečije sposobnosti. Verovatno si uvređen zbog suočavanja sa istinom svog Šiptarskog porekla. E sada, ako malo mućneš GLAVOM, a ne glavićem kao do sada, i pročitaš moj post, valjda ćeš razumeti da sam napisao da PREDPOSTAVLJAM. I još sam ti u jučerašnjem postu napisao za dotičnog gospodina, pa nema svrhe da prepisujem već napisano.

13. Na srpskom se piše preTpostavljam, jbg, ne uče to u Elbasanu, a?

14. Царе, бој се за своју ганглију, јер друго и немаш. Глупости које пишеш називаш мишљењем?! Ах, жалости!

Сваки честит Србин зна да ви Бугари, посебно ви из мешаних бракова са Турцима, одвајкада присвајате нас Србе, посебно по Македонији. Неће моћи - ти си бугарски издајник и немој убрајати мене у свој турскобугарски окот.

Ти нити говориш српски нити пишеш српски - каааакав "Allah"? Не разумем турски, преведи, потурице. Али бирај речи - и за мање смо секли главе и набијали на колац. Шта ти је "kafirsko utočište"? И престани да користиш матерњи турски, ништа те не разумем. Пиши српски и то ћирилицом, немој да ми вадиш очи са тим латинским кукама и шипкама.

Сад ти и Зограф не ваља? Е.... Одустајем. Ти си стварно Цар - Цар Јуда.

15. Ali nisam još uvek toliko jadan da tražim nečije pravopisne greške, i na osnovu toga donosim nekakve nesrećne pretpostavke. Šiptarčino jebena.

16. Naravno, moj gornji post se odnosi na Cara, da ne bi bilo zabune.

17. Ako ne trolujete, roknite se pls.

18. Svaki čovek poseduje ganglije, Granjka, to je trebalo da savladaš u osmogodišnjoj školici. Kasno si se setio da tvrdiš da nisi Bugarin, već si se dokazao kao duhovno dete Bušatlije i Delčeva, daj bože da nisi član bugarskog ogranka VMRO-a. Da te ubrajam o svoj okot, ne bih te ubrajao u Bugare/Pomake, već u Srbe.
    Normalno da ne razumeš turski, pa ti ni srpski niti bugarski poznaješ, samo znaš da iznosiš kladioničarske izjave zbog kojih ti se svako ko je zašao u ovu temu smeje.
    Da, naravno da ste nabijali na kolac, ipak je to autohtona turska metoda koju nosiš u svojim genima, zar ne? Ipak srce zaigra kad se začuje mehter, zar ne, efendijo od Bugarske?
    Normalno da Zograf meni smeta, ta nisam ja plevenski krdžalija da se klanjam bugarskom centru nacije poput tebe.
    Da ne razumeš latinicu, ne bi ni odgovarao. Latinica je deo srpske književnosti, a i cela je Vukajlija na latinici. Vuk i Daničić su reformisali latinicu, kao i ćirilicu. Razmisli pre nego što se prokažeš kao intelektualno zakržala osoba.

19. Ne nerviraj se, Samopotapam, naučićeš srpski ako se dovoljno potrudiš, pa ćeš moći da pređeš u Preševo (ili Presheva, kako ga vi Šiptari uostalom zovete?)

20. Care, šiptarčino, već sam rekao šta sam imao. Dalja rasprava nema smisla, jer čemu gubljenje vremena sa retardom, samozvanim poznavaocem Srpske istorije, koji sve unaokolo naziva Šiptarima, jer misli da su svi kao on? Srećno dalje školovanje u ( specijalnoj?) školi ti želim. Meni više ne moraš da se obraćaš; nemaš dovoljno jake argumente za raspravu. Davljenik se i za slamku 'vata, kao i ti, pičkice neobrijana: uvek nailaziš na mizerne greške pa me podjebavaš.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.