Ajmo malo sajber borbe za Kosovo, dok ne dobijemo motike

1. Ne podjebavam te, samo pokazujem da ne znaš ni srpski pravopis ("srpski" se piše malim slovom), a ocenjuješ da li je Deretić dobar istoričar i srpski patriota. Hoćeš da si patrijarh, a ni Simvol vere ne znaš.

2. Царе, за људе попут тебе лепо сам напоменуо:

бој се за своју ганглију, јер друго и немаш.

Да ти преведем, пошто видим да имаш проблема са схватањем - ти имаш само једно ганглију и ништа друго осим ње.

Не увлачи ме у свој бугарски окот. Ти си Србин колико и Барак Хусеин Обама. Хвала.

Опет пишеш на турском. Не вреди... или си глуп или си луд. Мада бих рекао оба.

Нисам написао да не разумем латиницу, провери горе, ако твоја ганглија може да обради оно што прочита.

Јудо, иди троши новце од издаје, па се обеси. Не знам како се то каже на турском.

3. Simvol vere ne znam, u pravu si. Ali simbol znam svakako.

4. I ajde Care, štrafta, sada idi na neki turski, šiptarski, bugarski ili šta znam koji sajt, prilagođen tvom uzrastu i inteligenciji.

5. Јао, Самопотапам, где му написа да не знаш "Символ" али да знаш симбол... јеботе, сад ће да сере на 20 редова како ниси Србин, како ниси читао Николаја Велимировића, како се не каже "Бизантија", него "Византија".... Сад га најебасмо.

6. Granjka, srpski jezik jeste komplikovan, ali to te ne opravdava ukoliko hoćeš da koristiš sajt na srpskom jeziku. Dakle, situacioni konteksti se uče na B nivou, a da ti je srpski maternji, morao bi imati znanje nivoa C2. Uvlačiti bih te mogao jedino u srpski okot, jer si se sam prokazao kao Bugarin muslimanske veroispovesti, što bih i mogao da poštujem, da se sam ne stidiš svojih roditelja. Verovatno si ih i ostavio u Bugarskoj da trunu i prose onaj "novac za čorbu" na tursko-bugarskoj granici. Ipak si sam pokazao kako bi srpstvo izdao i da ti niko ne plati. Iz čistog meraka, kako vi iz Plevena volite kazati, zar ne?
    Nerazlikovanje srpskog i turskog jezika, hm. To znači da nemaš ni A nivo znanja. Je l' ti neko prevodi kada ja postavim post, pa nisi siguran na kom jeziku pišeš? Nemoj izjednačavati Srbe i Turke (znam da je to u Bugarskoj, doduše, popularno), i pročitaj šta o srpskom Dubrovniku, da ne služiš za sprdnju čitavom sajtu.

7. To sam ga namerno naložio... Kao što je i on mene podjebavao...

8. Car, šta ti pišeš, dečače?

9. LEPO JE RASNI NAPISAO NA PRETHODNOJ STRANI:

stratimir
    Ako ne trolujete, roknite se pls.

10. Simbol vere ne postoji. Simvol vere je osnovno ispovedanje pravoslavne vere. Ukoliko ne poznaješ tako osnovnu stvar, jedino što mogu da zaključim jeste da nisi pravoslavac. Ukoliko ne znaš jednačenje suglasnika po zvučnosti, onda si ili Bugarin ili nisi iz južnoslovenske grupe naroda. Budući da si se već izdao kao Albanac, te da se ovo poklapa s time, jedino što mogu zaključiti jeste da si Albanac (verovatno Gheg, oni obično uče srpski zbog svog položaja). Dakle, uzmi dobru gramatiku srpskog jezika, Pižuricina je sasvim dobra, i polako. Dotle se suzdržavaj prebrzih izjava, to je karakteristika pubertetlija i dece.

11. Zoranah kaže da mnogo serete, to i u njenoj novoj knjizi piše (pokazuje taj deo prstom):
    http://i68.tinypic.com/fvuy9x.jpg

12. Jebiga svi ste picke i izdajnici. Kurčite se preko neta a ja kad kazem da se nadjete u reali niko da prihvati.

13. Mnogo kenjaš, šiptarčino. Jedino što si pogodio, a to je da sam pubertetlija. A jedino što ja mogu da zaključim je da si u najmanju ruku RETARDIRAN. Takve kao ti, rešavam iz dva poteza. Ali tebe neću, mrzi me prljati ruke.

14. Samo vam je zao sto niste na vrijeme prodali svoj dio kosova.

15. Ledeni, ko kaze da nisu? Takvi su najglasniji u odbrani a i u napadu.

16. Moze biti. Ili su lose poslovali ili su kasnije pogresno ulozili novac.

17. Nije teško pogoditi da si pubertetlija, kao i što nije teško pogoditi da si slabo obrazovan (verovatno učenik albanske verzije Zmaja ili neke jednako intelektualne ustanove), te da su te roditelji ostavili da se sam vaspitavaš (albanolozi kažu da u plemenima Gheg Albanaca nije neobično da deca provode mladost bez roditeljskog nadgledanja). Kada spojiš ova tri elementa, dobiješ nesrećnog pubertetliju sa krizom identiteta, koji ne poznaje srpski pravopis i kome je vrhunac argumentovanog delovanja nazivanje nekog "retardiranim".

18. Царе, не нервирај се толико, исписао си читаву ролну клозет-папира. Опет узимаш у уста своје родитеље (једног или оба) из Бугарске. Није лепо. Шта си хтео да кажеш?

И не саветуј човека да чита Пиздурицу, презиме му каже да је антисрбин, зато га ти и форсираш.

Косово није српско, а Ђубровник јесте?! Нема, потурица остаје потурица.

19. Nikom Ledeni pare od droge nisu donele sreću.
    Al je logično da su najglasniji, ovi što brane srpsko kosovo peru se da nisu izdajnici već su morali, a ovi što napadaju srpsko kosovo peru se da je to odavno albansko, nisu ga oni prodali.
    A svi znamo da jesu.
    Uzeli šiptarske milijune i sad se kurče preko neta.
    Što ga brani kad ga ne odbrani.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.