Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
kolko jaka slika
kolko nenormalne glave lool
gari subaja.sta reci...
Pičke dodjite da podržite protest protiv prodaje Telekoma kad smo Kosovo već izgubili
Sreda 11.11 od 11 do 11.55 ispred Crkve svetog Marka.
Lepo. Ko pravi?
Sindikat Telekoma.
ne znam da li je 2 posto protesta urodilo plodom u srbiji.posebno ako je protest protiv razjebavanje i ovog malo sto nam je ostalo.ponekad prodju oni debilni protesti di se satro neki urbani bore za neka "imedzen d balija samver" prava.
Jesi ti negde čuo, pročitao, video da neko protestvuje ovih dana, meseci, godina?
jok, od prosvetara naovamo sve idealno i super i divno, kao nikad u istoriji.
malo da se razmrda bara, malo, pa će bar na N1 da izadje vest, pa će možda sledeći da bude nasovniji..pa možda i napravimo jogur revoluciju bez stranog faktora i para sa zapada, eto zato sto mi hoćemo a ne zato što to odgovara amerima ili nemcima ili ovima sa papue nove gvineje.
mislim da je odgovor na tvoje pitanje u prvoj recenic mog predhodnog posta.
Лепо је протестовати против оваквих срања, ал чини ми се да од тог протеста нема ништа, то јест, да неће произвести никакав ефекат. Кад смо мртви.
шта су аргументи?
не схватите погрешно, нисам за продају телекома, само ме интересује како наступају.
To je taj defetizam koji nas je doveo tu gde jesmo.
necu da glasam svi su isti, necu da iznosim svoje misljenje ne mogu nista da promenim, necu da protestvujem jer nema od toga nista, necu da jebem jer mozda zatrudni, necu da drkam od toga se suši kičma, neću da razmišljam ima ko će...
Ja stvarno neću da glasam, jer su svi isti. Od prvog razreda srednje, kad je bio 9. mart, do petog oktobra, na svaki sam protest išao, nagutao se i suzavca, pendreka. Posle sam bio još nekoliko puta, sporadično, poslednji put posle poplave u Obrenovcu, kad podavljeni ljudi nisu uspeli ni da se organizuju kako treba, već su razne stranke pustile pipke u organizaciji protesta. Gde sam bio: nigde. Šta sam radio: ništa. Moj stav je formiran na osnovu iskustva, a iskustvo mi govori da budem pesimističan, ne defetista.
Jel ovo istina?
leh valensa na vukajliji.
klasicna spika kada nekom kazes da nema svrhe to sto radi.
Što Leh Valensa, on je uradio je za propast komunizma ogromnu stvar, al na miran način. Sa stanovišta Poljske, on je heroj, sa stanovišta Rusije, nemački čovek. Da je nama jedan Leh Valensa (ne mislim pritom da bude nemački čovek)... Nego šta imamo, šugave vođe režimskih sindikata posvađanih međusobno.
To se toliko uvuklo u svest ljudi da je strasno. To, ne mogu nista da promenim.
Tako dodjes do situacije da vučić vlada sa 250 hiljade glasova.
A ne izlazi se na izbore da bi nuzno bilo odmah bolje nego da bi svako od njih shvatio da je smenjiv, da mu ne vredi da mobilise svojih 250 hiljada istera ih na glasanje i vlada narednih 4 godina bez posledica.
Jebi ga, glasao sam na skoro svakim izborima do 2012. Posle nisam. Ali možda si u pravu, treba izaći da bi se bilo šta promenilo, samo ne znam šta da zaokružim, kako da zapušim nos na glasačkom mestu i kojim sapunom da operem ruku kojom sam glasao...
Što Leh Valensa
protesti ovo-ono
mozda sam letargican ili jednostavno normalan,pa znam da vlada onaj koga zele oni kojima dugujemo mnogo kinte i koji kupe sta god hoce jer nismo u poziciji da se odupremo.ne znam ko jos misli da narod u srbiji moze bilo sta da promeni.placeni sindikalni lideri od strane vlasti.ukoliko nisu placeni i ukoliko mogu nesto da urade,unistice ih ovi sa vlasti.posle nema ko da stane iza njih.ovi sto se okupe malo vicu buuuuu,dole vlast i kraj jer se boje za svoja radna mesta.al im ostaje u glavi lepa uspomena da su pokusali,malo smire savest.
Jebi ga, kad su karte već podeljene, smanjuje se manevarski prostor svakom igraču. Teoretski, pre nego što se podele, svako ima podjednake šanse. Mi smo imali loše karte, a i loše smo igrali, ali ne verujem da do novog deljenja karata neće doći, to je valjda istorijski proces, uvek dođe trenutak kad se ponovo dele karte. E tu treba biti pametan. Ova partija koju igramo je izgubljena, to je očigledno.
bravo vukajlijasi kosovo nije primljeno u unesko!!!!!!