Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
preuzece krivicu na sebe.
taj guta za sve
evo, sad je rekao, mmf daje povećanje plate, ali on to hoće da investira, čitaj zadrži
'neki bi rekli da sam lud, ali ću ja to ipak da ukradem, treba obezbediti deci školovanje'
https://www.youtube.com/watch?v=uxDyJ_6N-6A
Baš me interesuje da li su pripadnici svih ovih zemalja, koje su strašno menjale granice toliko kukumavčili nad gubitkom neke svoje teritorije. Možda su je vratili, možda nisu, ali malo dostojanstva. Gledajte šta se sve dešavolo.
šta je pesnik hteo da kaže?
Cela Madjarska je postala Austrougarska u jednom danu. Smrcu gospodje Batory. Nije tela da se uda. Pa su joj Hazburgovci oduzeli sina, prestolonaslednika, usvojili ga i otrovali.
A onda se Eržebet vratila da im pije krv noćom.
Take e
https://www.youtube.com/watch?v=X8iUTPcVY3A&feature=youtu.be
MOJ KOLEGA S FAKSA SE NE BORI SAMO PREKO INTERNETA, VEĆ I UŽIVO!!! ŽIVELA MLADA SRPSKA SNAGA, ŽIVELA SRBIJA!
madjare pod led
osim bratove buduće žene
i komšije stolara, jebemliga dobar je
i ove ribe www.google.rs/search?q=victoria+metzker&client=ms-opera-mini&channel=new&hl=sr&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch
Je l može neko da mi objasni kako je način na koji smo mi skinuli Vojvodinu Mađarima drugačiji od načina na koji su nama Albanci skinuli Kosovo?
Nemeže jer si ti jebeni Peri d platapus
HAHAAHHAHAHAHHAHHAH
Boksore, šta koj kurac je tvoj problem? Oćeš ti zovem Mladu srpsku snagu da citira Šešelja?
Ne :(
Lak sam na okidaču od #NoCosovoUnesco, nezajebavaj se sa mnom.
Je l može neko da mi objasni kako je način na koji smo mi skinuli Vojvodinu Mađarima drugačiji od načina na koji su nama Albanci skinuli Kosovo?
Mozda je bolje da razmislis na koji se način razlikuje kupovina srpskih imanja od strane albanaca na Kosovu, od kupovine vojvodjanske zemlje danas od strane arapa. Pa da smislis paralu u stlu " Kosovo je srce Srbije" al za Vojvodinu koju ćemo moći da koristimo za desetak godina.
ko da su sipci kupili 5 miljardi kuca.
za 10ak godina ce se zvati "saudijska republika(srbi picke)vojvodina".
jos kada nam se nasele ovi ganciji imigranti...
način na koji smo mi skinuli Vojvodinu
Mađarima drugačiji od načina na koji
su nama Albanci skinuli Kosovo
mi smo se doselili ovde plašeći se turske odmazde kada se tadašnja ugarska povukla
daklem, samo smo pobegli za njima
niti im uništavamo kulturu, otimamo decu, krademo stoku, teramo ih u madjarsku, živi se isto k'o na Kosovu do pre 30 god
u tome je razlika
a da smo mi albance bacali pod led, i ja bih im dao pokrajinu
dok oni sada pokušavaju po ugledu na šipose, stvaranje nezavisne voše