'O zločinima srpske i crnogorske
vojske prilikom zaposedanja
albanskih naselja 1912 i 1913. godine je izveštavala evropska, američka i
srpska opoziciona štampa'
ti istoriju samo na vikipediji čitaš, a ja koji sam radio maturski iz BR mogu da ti kažem da to ni u jednoj relevantnoj knjizi nećeš naći
isto ko i u Srebrenici, Srbi glavni krivci, a muslimani poklali isto toliko Srba po okolnim selima, samo što je Srebrenica veća pa ih jebiga uvatiše na gomili što ne opravdavam
ali se kroz istoriju sva krivica svaljuje na nas, i to me nervira, iako zaslužujemo
Rade Mihaljčić
vikipediju nismo smeli da koristimo jer nije pouzdana
većina podataka je prevedena sa istog tog američkog i engleskog, ili prebačena sa latinice (hrvati) na ćirilicu, a i kad malo bolje sagledaš činjenice, uvek se tu nešto ne poklapa, ali slabo ko gleda, samo idu copy paste
pre neki dan naletih na pink2, serija o nato bombardovanju '99.-e. Srbe glume hrvati, a da vidiš tek kako su okrutni, a tek glupi, podseća me na ruse u isto takvim kvazi istorijskim filmovima
znači, sami krešendo bombardovanja, a Srbi iznelu svu svoju artiljeriju na poljanu da ih lakše pogode, dok i ti i ja znamo da nije bilo tako, ali sa druge str to neko gleda i veruje, a kad su stigli u Sarajevo i da ne pričam, transferčina
Ja imam parcijalni iz rimskog u ponedeljak, je l može posle?
Lethame, koje si godište?
Ne kažem da nema razlike između ophođenja prema domaćem stanovništvu, nego samo u skidanju teritorije. Mađari se sjebali, pustili Srbe da nasele Vojvodinu, 300 godina kasnije - KURAC, konferencija u kom ono beše zamku, pola zemlje uzeli Srbijanci. Naučili lekciju ljudi, pa sad grade zid. Isto sad i sa Kosovom, mi se sjebali, pustili ih da nasele zemlju i sad nam je uzimaju, s tim što oni to rade na mnogo fukarskiji način od nas. Realno, Srbi su profesionalni gubitnici, kroz istoriju smo silovali jug Balkana samo za vreme 2-3 vladara, ostatak je čisto šoranje po nama od strane velikih i većih, ako izuzmemo ustanke i početne bitke WW1.
zato što se nikada nismo vodili osvajačkom politikom, osim 2-3 vladara, ni toliko,
zato i ispaštamo, volimo svoje i to štitimo, ali ako se i to promeni, onda smo u kurcu
ako bude potrebno, batalim faks i pravac Gazimestan, iskreno, za te svetinje vredi umreti
odrekli smo se Boga
читај мало шта су срби радили албанцима за време првог балканског рата
šta, hahahaha
aj prosvetli me baš
https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%BB%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B8_%D0%BD%D0%B0%D0%B4_%D0%90%D0%BB%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B8%D0%BC%D0%B0_%D1%83_%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%BC_%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BC%D0%B0
https://sh.wikipedia.org/wiki/Zlo%C4%8Dini_nad_Albancima_u_Balkanskim_ratovima
https://sh.wikipedia.org/wiki/Srpska_okupacija_Albanije
'O zločinima srpske i crnogorske
vojske prilikom zaposedanja
albanskih naselja 1912 i 1913. godine je izveštavala evropska, američka i
srpska opoziciona štampa'
ti istoriju samo na vikipediji čitaš, a ja koji sam radio maturski iz BR mogu da ti kažem da to ni u jednoj relevantnoj knjizi nećeš naći
isto ko i u Srebrenici, Srbi glavni krivci, a muslimani poklali isto toliko Srba po okolnim selima, samo što je Srebrenica veća pa ih jebiga uvatiše na gomili što ne opravdavam
ali se kroz istoriju sva krivica svaljuje na nas, i to me nervira, iako zaslužujemo
јеси као литературу за матурски користио штиво професора деретића можда
Rade Mihaljčić
vikipediju nismo smeli da koristimo jer nije pouzdana
većina podataka je prevedena sa istog tog američkog i engleskog, ili prebačena sa latinice (hrvati) na ćirilicu, a i kad malo bolje sagledaš činjenice, uvek se tu nešto ne poklapa, ali slabo ko gleda, samo idu copy paste
pre neki dan naletih na pink2, serija o nato bombardovanju '99.-e. Srbe glume hrvati, a da vidiš tek kako su okrutni, a tek glupi, podseća me na ruse u isto takvim kvazi istorijskim filmovima
znači, sami krešendo bombardovanja, a Srbi iznelu svu svoju artiljeriju na poljanu da ih lakše pogode, dok i ti i ja znamo da nije bilo tako, ali sa druge str to neko gleda i veruje, a kad su stigli u Sarajevo i da ne pričam, transferčina
daj da napisem na vikipediji da je kosovo srbija.mozda se neko primi.
optužiće te za rasizam i završićeš u hagu zbog podsticanje pronacističke ideologije
Gde je Rasni sada da vam objasni neke stvari? Dečko bre tri puta mlađi od vas, a brani prosrpske stavove deset puta žustrije. Amateri!
E nije mladji omene, to sigurno!
pa tako i treba, bez mladih smo go ku ra c
goku rac
Ko je spreman da se bori do kraja kada budemo vracali kosovo neka napise JA
kada je to vracanje?
imam nekih obaveza od nedelje,pa...
Lethame, koje si godište?
Ne kažem da nema razlike između ophođenja prema domaćem stanovništvu, nego samo u skidanju teritorije. Mađari se sjebali, pustili Srbe da nasele Vojvodinu, 300 godina kasnije - KURAC, konferencija u kom ono beše zamku, pola zemlje uzeli Srbijanci. Naučili lekciju ljudi, pa sad grade zid. Isto sad i sa Kosovom, mi se sjebali, pustili ih da nasele zemlju i sad nam je uzimaju, s tim što oni to rade na mnogo fukarskiji način od nas. Realno, Srbi su profesionalni gubitnici, kroz istoriju smo silovali jug Balkana samo za vreme 2-3 vladara, ostatak je čisto šoranje po nama od strane velikih i većih, ako izuzmemo ustanke i početne bitke WW1.
zato što se nikada nismo vodili osvajačkom politikom, osim 2-3 vladara, ni toliko,
zato i ispaštamo, volimo svoje i to štitimo, ali ako se i to promeni, onda smo u kurcu
ako bude potrebno, batalim faks i pravac Gazimestan, iskreno, za te svetinje vredi umreti
odrekli smo se Boga
http://www.clipartsfree.net/vector/small/9104-warning-sign-clipart.png
UZBUNA UZBUNA
OBAVEŠTAVAJU SE POSETIOCI VUKAJLIJA FORUMA DA AUTOR Peri d platapus STUDIRA
ON STUDIRA
ČESTITKE I POTPITANJA MOŽETE UPUTITI VIA OSOBNE PORUKE
http://www.clipartsfree.net/vector/small/9104-warning-sign-clipart.png
Studenti su gowna kralju, to ti nije kompliment Perice
CONGRATS
RATS