Polako, ali sigurno...

1. vec 0-1 majku im jebem hahahaha

2. mozda bude prelaz, turci su to

3. Obavezno probajte na Konjaspor uzivo kad pocne 2.poluvreme, prvi gol se vidi iz aviona da je bio namesten, golman je samo ispratio pogledom loptu sa sesnaesterca koja je isla nesto brze od suta mog malog sestrica kad se dobacujemo hahaahaha

4. Браво, ставио сам 2к на гг. Шта сад?

5. 20 dinara si stavio

6. http://i.imgur.com/sIeRwKm.jpg

Ispisem ovo jutros i pocne neki pljusak ljuti i ja se smorim, mryi me da odem do kladze. Jedan prolazi bilion posto.

7. Hvala bogu nije došao Ariza sinoć, pojeo bih se da jeste.

Shomy, prepisaću neki od tebe. Za koji je najveća kvota haha? Ovaj drugi?

8. Ovaj drugi, samo sto je Bazel vec poceo i 1:1 je na poluvremenu. Na prvom poceo Barnli 1:1 i Cirih 2:2 :d prepisi treci jbg.

9. Šta radi ovaj Konjaspor jbt, da l su normalni. Ovo me podseća na jednu skorašnju traumu.
    Beroe, Beroe, zašto si Beroe :(

10. Napraviću neku kombinaciju od sva 3. Totenhem i Bilbao sigurno, a za ostale ću da vidim.

11. Atalanta 1 dobra kvota 2.55, vezali 3 pobede kuci, a Torino 4 poraza na strani.

12. A moram da žurim do kladionice da bih stigao to. Kad sam rekao "napraviću kombinaciju", mislio sam "odigraću one mečeve koji počinju posle 17h" :)

13. Ovaj laki mnogo troši pare za jednog popa.

14. Odo da editujem svoj bet info,nema na cemu drugariiiii hohihi

15. evo ih turci preokrenuse hahaha...armin igrao hendikep a nije ni slutio da u šaci ima nameštenu tekmu eh

16. Иде Коњче лоло, исти сценарио ко Берое. Све на икс.

17. Klub iz Eskobarovg rodnog mesta 3 puta namestio prelaz ove godine :D
    Igraju veceras u 23h.
    http://www.flashscore.com/match/xEoX3F8j/#match-summary
    Probajte na sitno kad se zavrsi poluvreme na NK Zagreb, prosli put je dosao prelaz

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.