Polako, ali sigurno...

1. Zbog ovoga se fudbal voli

2. ŠAHTJORE, 5 MINUTA, PLS BRT, PROTIV PROKLETSTVA TEME, PLS, GOL SAMO.

3. AAAA MORATA JEBEM TE USTA

4. Pls šahtjor, DONJECK REPUBLIK!!

5. Van Gal je tamo gdje i pripada, daleko od elite.

6. ma pisam vam usta majmuni

7. Ova tema je prokleta definitivno, opet za gol. Jebem mu mater u pičku ja baš. Jebite me ako još koji put okačim tiket, eto tako.

8. Na jednom Galata 1
    Na drugom gol Juventusa
    Bože ima li te

9. пази сад ово:

Benfika 2-3
    PSŽ gg3+
    PSV 1
    Volfzburg gg
    Siti 1
    Kvota 20.

Pisao prvo psv iz iksa u keca, pa precrtao, reko' da ne kvarim lep tiket, a sad sam se pokajao, igrao bih u singlu to da imam pare.

Radoje Cincar
    Sevilja povela, igrajte uživo keca na siti, zgaziće sad maksimalno.

дакле да сам оставио на тикету псв из икса у један како сам написао, сад бих муда своја појео јер би то било десет 'иљада, и само шахтјор изјебе. и ово што сам пискарао успут што бих сигурно играо да сам имао пара на рачуну - долази прелагано. а квота 20 бедна не може, и то пада на текми за коју сам мислио да може да буде 5:3 фазон, јер им шишти јаје, није такмичарска. да ме је било шта друго бацило па ок, овако мршукурац, не пишем више никад тикете које играм, долазићу да се спрдам.

10. шта е било било је. Кливленд 1 Голден 2 ? величина квоте ние битна

11. INDIANA H1 INDIANA U GLOOVU

12. Durantula 27.5 +
    Dzej 12.5 +
    Denver - Orlando 194.5 +
    Sakramento 1

13. Lagano sam uzeo 8k igrao siti i junajted 1gg. Ali sam realno večeras izduvao jako jer sam imao 5k na psg, psv, siti po gg3+ jbg

14. женски рукомет мађарска данска Н2 на +2.5... повезао сам са црна гора тунис Н1 -12.5 али то ми је мање сигурно... у данкиње верујем!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.