nisam nista, ne igram ja fudbal (eventualno juzno amerikance, turke i hrvate prelaze) ali cu posle odigrati NBA standardno pa i izbaciti tipove ovde kad slegne LŠ
Шоми
зашто је 2.55 на барсу? каква је смицалица у питању?
Verovatno zato što su izašle postave, a vezni red/napad koji čine Sampter, Kaptoum, Rakitić, El Hadadi, Ramirez i Mesi ne uliva neko preterano poverenje :) Ali opet, Mesi je tu.
ај дајте неки чланак са конплентном анализом лш, ко има колико бодова и колико им фали, ко од битнијих играча не игра и тако то и уопште те калкулације
чисто за вечерас
челзеа 1
барса 2 у 2
видим да су јаке квоте тако да капирам да су обезбедили пролаз или шта већ мрзело ме да гледам табелу анализирам и то
evo ga theme song namucio sam se dosta dok sam trazio pesmu mislim da su mi se i uplalili jajnici od napora
https://www.youtube.com/watch?v=UGC9LO1nFNA
свака част изијем
e hvala samhaine postovasmo u isto vreme
да у исти секунд а фазон пре нас седам сати последњи пост xD
шта си ти пичио вечерас
nisam nista, ne igram ja fudbal (eventualno juzno amerikance, turke i hrvate prelaze) ali cu posle odigrati NBA standardno pa i izbaciti tipove ovde kad slegne LŠ
edit mada mozda ispratim ove tvoje predloge
ПОЛАКО, ПОЛАКО АЛИ СИГУРНО
ЛИГА ШАНПИОНА ПОПУСТИЋЕ ВЕЋ ЈЕ УМОРНО
Verovatno zato što su izašle postave, a vezni red/napad koji čine Sampter, Kaptoum, Rakitić, El Hadadi, Ramirez i Mesi ne uliva neko preterano poverenje :) Ali opet, Mesi je tu.
Uruciti momentalni otkaz voditelju RTS-a koji je malopre rekao da je Ronaldo kompletniji igrac od Mesija.
што? па и јесте
Kristijano je derpe, javili u novinama.
ај дајте неки чланак са конплентном анализом лш, ко има колико бодова и колико им фали, ко од битнијих играча не игра и тако то и уопште те калкулације
знам али моћни леверкузен је добио само још моћнијег франкфурта у последње време, а барса пуни рому и реала ко деца на пољанчету испред зграде
boston je kec ko kuca jebena evo sad gledam
Čelzh x-x
Dinamo K x-1&gg
To vam je kvota oko 75
Ja da se kao napravim mudo odigram 1pp 2.5+ Beroe danas oni odigrali nula nula
16.12. 17:00
Beroe-Kozuv h2
Košarka je u pitanku BIBL liga
omg
Ja da se kao napravim mudo odigram 1pp 2.5+ Beroe danas oni odigrali nula nula
igraš Beroe bez dojave? OMG