Polako, ali sigurno...

1. чисто за вечерас

челзеа 1
    барса 2 у 2

видим да су јаке квоте тако да капирам да су обезбедили пролаз или шта већ мрзело ме да гледам табелу анализирам и то

2. evo ga theme song namucio sam se dosta dok sam trazio pesmu mislim da su mi se i uplalili jajnici od napora

https://www.youtube.com/watch?v=UGC9LO1nFNA

3. свака част изијем

4. e hvala samhaine postovasmo u isto vreme

5. да у исти секунд а фазон пре нас седам сати последњи пост xD

шта си ти пичио вечерас

6. nisam nista, ne igram ja fudbal (eventualno juzno amerikance, turke i hrvate prelaze) ali cu posle odigrati NBA standardno pa i izbaciti tipove ovde kad slegne LŠ

edit mada mozda ispratim ove tvoje predloge

7. зашто је 2.55 на барсу? каква је смицалица у питању?

8. ПОЛАКО, ПОЛАКО АЛИ СИГУРНО
    ЛИГА ШАНПИОНА ПОПУСТИЋЕ ВЕЋ ЈЕ УМОРНО

9. Шоми
    зашто је 2.55 на барсу? каква је смицалица у питању?

Verovatno zato što su izašle postave, a vezni red/napad koji čine Sampter, Kaptoum, Rakitić, El Hadadi, Ramirez i Mesi ne uliva neko preterano poverenje :) Ali opet, Mesi je tu.

10. Uruciti momentalni otkaz voditelju RTS-a koji je malopre rekao da je Ronaldo kompletniji igrac od Mesija.

11. што? па и јесте

12. Kristijano je derpe, javili u novinama.

13. ај дајте неки чланак са конплентном анализом лш, ко има колико бодова и колико им фали, ко од битнијих играча не игра и тако то и уопште те калкулације

14. знам али моћни леверкузен је добио само још моћнијег франкфурта у последње време, а барса пуни рому и реала ко деца на пољанчету испред зграде

15. boston je kec ko kuca jebena evo sad gledam

16. Čelzh x-x
    Dinamo K x-1&gg

To vam je kvota oko 75

17. Ja da se kao napravim mudo odigram 1pp 2.5+ Beroe danas oni odigrali nula nula

18. 16.12. 17:00
    Beroe-Kozuv h2
    Košarka je u pitanku BIBL liga

19. izijem flips
    Ja da se kao napravim mudo odigram 1pp 2.5+ Beroe danas oni odigrali nula nula

igraš Beroe bez dojave? OMG

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.