Polako, ali sigurno...

1. Neca Rumun dao gol ^_^

2. I još napisao kako odigrao pre 5 dana hahah kako je kul. Ne bih verovatno ni odigrao, jer sam prebogat pa ne jurim šatro dojave, ali velika si jajara.

3. Shomy23
    Vau postavio dojavu kad je meč počeo, prelud je stvarno. Dabogda pao usta te jebem. I nemoj da mi šalješ zahteve više, neću te prihvatiti. Majmune.

dobro

4. Postavio je pre par dana eno linka od posta nego ja mislim da je user ovo, nema tu dojave

5. Evo Shomy23 kaže da nema. Vrv je user.

6. Uopšte nisam dobar na Beroe 5k jura od početka sezone.

7. Evo prihvatio sam te, ljudi smo, grešimo :D

8. ШомиДвадесетТри, покајао се

9. zdravo deky nemoj uplasen biti grin emoticon sto nismo friends na ovoj drustvenoj mrezi vise ? moguce da sam te eliminisao nenamerno :d sada cu ti poslati request, pa me ti add za frienda again ako want. poyy

10. Krivo mi sad, izvredjah čupavca bezveze ;o( staviću ti admina na zvonku, misćim da to ok je.. Plus 1000e ćeš mi poslati postnetom jbg.

11. Hahah a ja kad sam hteo da ga adminujem rekao si da je kosati smarac.

12. Dobro pap, shvatili smo da sam loš čovek, ne moraš me u veća gomna gurati ;(

13. Pre par godina kad je Neca igrao za Dinamo dao dva autogola u kupu pri rezultatu 5:0, završilo 6:3 i uzeo ispisnicu i otišao u Bugarsku. Zato ga zovu Rumun.

14. PuppetMaster
    Hahah a ja kad sam hteo da ga adminujem rekao si da je kosati smarac.

pre 2 minuta

Znam za njegovo mišljenje od ranije. Jednom, pre par godina smo trebali da blejimo u Niš. Nije došao zbog mene, drkao se mitiser mali jer sam ga ja počeo zvati kajgana. To mi je i Trošarinac potvrdio u nedelju, inače on mi je i rekao da si me skinuo sa fejsa, nisam izvalio pre. Iz sprdnje sam te dodao, iskreno ovaj deky aod profil mi služi da nemam kajgane u prijateljima.

15. da li da odigram x na lajvu upravo sada deky?

16. Nemoj da me pitaš ništa.

17. Ahahah ne seri, nisam došao, ne sećam se tačno zbog čega ali zbog kajgane sigurno nije.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.